naturliga förkylning du kan göra hemma

Öka din immunitet, virus slåss, och må bättre snabbt med naturliga förkylning som ger läkande egenskaper utan alla de biverkningar som förknippas med traditionella läkemedel.

Vare sig du är ute efter att förebygga eller bota, med naturliga val du har enkelheten i att kunna göra många rättsmedel hemma med ingredienser som du förmodligen redan har i ditt skåp, eller produkter som är lätt tillgängliga i lokala butiker. När det används på rätt sätt, naturliga lösningar ger ett effektivt, friskare och mindre kostsamt alternativ för förkylning och influensa behandling.

Vitlök: Vitlök anses vara en av de mest kraftfulla huskurer, som har många läkande egenskaper och ger hälsofördelar för hela kroppen. Dess höga halter av antioxidanter och antibakteriella komponenter öka immunitet för att bekämpa virus och infektioner på ett effektivare och förkorta din förkylning. Med vitlök dagligen kommer att hjälpa till att förebygga sjukdom, och det rekommenderas att du öka dosen vid första tecknet på en snörvla. Även tabletter eller kapslar finns tillgängliga, är färsk vitlök den mest potenta och den billigaste. Konsumera vitlök rå genom krossning och blandning med honung eller spridning på rostat bröd för att göra den mer tilltalande. Inte bara erbjuder vitlök många hälsofördelar, men det är en av de billigaste huskurer tillgängliga.

Echinacea: Som nummer ett säljande naturliga förkylning och influensa produkt, är Echinacea är en av de mest populära naturläkemedel. För bästa resultat är det nödvändigt att börja ta echinacea vid första tecken på en förkylning eftersom det är mindre effektivt när viruset har blivit fullt utvecklad. Denna ört är erkänt som ett immunsystem booster och används även för att förebygga sekundära infektioner som ofta förknippas med sinus och respiratoriska virus. Brew torkade echinacearot för en hemmagjord te rättsmedel som kommer att avvärja infektioner och har ni mår bra på nolltid.

Ginger: Du kan ha en kraftfull naturlig förkylningsmedicin sitter i din krydda skåp eller gömmer sig i ditt kylskåp skarpare lådan. I århundraden har ingefära använts för att behandla en rad olika krämpor, och dess antivirala egenskaper gör det ett vanligt val i kampen mot rhinovirus som ansvarar för en vanlig förkylning. Eftersom ingefära är känt för att bidra till att minska inflammation i slemhinnorna, är det mycket effektivt i behandlingen av trängsel och lindring av sinus smärta. Denna ört är billigt och erbjuder en mängd olika alternativ från färsk riven, till kapslar, pulver eller te, vilket gör det enkelt för dig att lägga till denna kraftfulla krydda till din naturliga förkylningsmedicin listan.

Äppelcidervinäger: Äppelcidervinäger är känd för sin förmåga att tunna slem, lindra hosta, bryta upp slem, och avgifta kroppen från farliga virus och bakterier. Blanda 2-3 msk i ett glas vatten 4-6 gånger om dagen, lägga lite honung för att göra blandningen mer tilltalande. Och, honung sig har många antibiotiska egenskaper som kommer att bekämpa virus, lugna hostar, och lugna halsont.

Vitamin C: När du tänker på förkylning botemedel, är C-vitamin ofta det första som kommer att tänka på. Detta vitamin kommer att förhindra eller minska svårighetsgraden och livslängden på din förkylning genom att aktivera ditt immunförsvar för att hjälpa din kropp att bekämpa utländska och ohälsosamma virus.

Goldenseal: Denna ört har både antiseptiska och antibiotiska egenskaper som fungerar bra med echinacea att stimulera immunförsvaret. Goldenseal aktiverar framställningen av virus och bakterieceller slåss och är också en effektiv slemlösande.

När du kämpar en förkylning, är din första prioritet att hitta en behandling som får dig att må bättre snabbt utan att resultera i dåsighet, höja blodtrycket, skyhöga blodsockernivån, eller orsaka andra biverkningar ofta vanligt med traditionella förkylningspreparat. Naturliga förkylning ge all den effektiva läkemedel samtidigt erbjuda många andra fördelar för att förbättra din hälsa.