sömnlösa du är inte ensam

Ingenting känns mer ensam än att vara klarvaken när du ska sova. Liv och rörelse i världen (åtminstone din sida av det) saktar till en viskning, gatorna är tomma och mörka, även vinden inte längre prasslar träden. Visst alla andra sover lugnt medan du vrider och vänder eller gå golven. Dina tankar är en virvelvind. Och ni undrar, efter ännu en sömnlös natt, hur ska du någonsin göra det genom nästa dag?

Sanningen är att du är inte ensam. Upp till 60 miljoner blivande sliprar i USA lider av långvarig sömnlöshet under ett visst år. Och det finns ingen anledning att tro att världen sover bättre. En italiensk studie fann att 28 procent av deltagarna hade sömnlöshet eller sömnstörningar. Vem som helst kan ha svårt att sova på natten, men det blir mer troligt om du är kvinna och när du blir äldre.

Några av de bästa skälen för att inte kunna sova inkluderar överdriven oro och depression. Effekterna av sömnbrist visar ofta upp på andra områden i livet. Om du har svårt att sova, du är mer sannolikt att vara inblandade i en trafikolycka eller arbetsolycka. Miljarder dollar spenderas för sjukvård varje år som människor försöker bota sin oförmåga att sova bra.

Letar du efter ett svar på apoteket är inte alltid den bästa planen. Det finns många naturläkemedel som är beprövade, potent lösningar på problemet med sömnlöshet. Från aromaterapi till zonterapi, naturliga botemedel ger verkliga resultat som fungerar i harmoni med din kropp. Dessa alternativa lösningar är också i balans med din budget liksom naturen.

Folk tycker ofta att göra små justeringar till kosten eller utveckla en uppsättning sänggåendet rutiner kan göra en enorm skillnad i deras förmåga att somna. Bota din sömnlöshet kan vara så enkelt som att minska ditt intag av vissa livsmedel eller lägga till nya till din meny.

Om du precis har genomlidit en annan sömnlös natt eller ens om du upplever en rätt denna minut, vet att du inte är ensam. Miljoner andra har rest denna väg innan du. Några har funnit en naturlig alternativ som kan återställa den naturliga rytmen i sömn utan söker sig kemiskt framställda produkter.