urinvägsinfektion alternativ behandling-härdande UTI med en naturlig botemedel

Du vet att du har en urinvägsinfektion, men innan du betalar hundra dollar för att träffa läkare, har du funderat på en urinvägsinfektion behandling infektion alternativ?

Urinvägsinfektioner (UVI) råkar miljontals människor. Till exempel, nästan 10 miljoner läkarbesök förra året rapporterades för UVI ensam. Kan ni föreställa er prislappen på dessa besök, för att inte nämna den dyra medicinen?

Det intressanta med denna infektion och besök kontoret är att urinvägsinfektioner är en av de enklaste virus att behandla naturligt. I själva verket är denna infektion tusentals år gamla. Och ni säkert gissat det, har UVI naturläkemedel också använts i tusentals år.

Dock var de flesta naturläkemedel kastade till trottoaren efter Flemings upptäckt av penicillinet 1920. Även om många naturläkemedel har visat sig vara våningssäng! I den 21: a århundradet, har vi upptäckt att många naturläkemedel är lika effektiv som deras syntetiska, medicinsk motsvarighet!

I själva verket är det urinvägsinfektion alternativ behandling lika effektiv, friskare och en gör det själv åtgärda.

en UVI naturläkemedel?

Om du har en infektion, du troligtvis upplever: ett förhöjt behov av att urinera, en brännande känsla när man kissar, passera täta, små mängder urin, och blodig eller grumlig urin som är starkare doftande. Även om dessa symtom är illa nog, kan infektionen sprida sig så småningom till dina njurar.

Och orsaken bakom allt detta är bakterier, E coli. En infektion inträffar vanligtvis när bakterierna kommer in i urinvägarna och börjar föröka sig i blåsan. I de flesta fall, kroppens försvarssystem slåss av bakterierna och den spolas ut ur kroppen. Men om bakterierna tar tag i urinblåsans vägg och multiplicerar, kommer en urinvägsinfektion resultera.

Den goda nyheten är att bakterierna kan dödas och spolas från urinvägarna med sura och neutraliserande ingredienser som du troligtvis har i ditt skåp. Den dåliga nyheten är att läkemedelsföretagen kan göra dyra syntetisk medicin som arbetar med samma principer.

Och de flesta drabbade kommer att välja den dyra, syntetiska mediciner!

bota UTI med en naturlig botemedel

Urinvägarna alternativ behandling innebär en mängd olika naturliga ingredienser som kan hittas i alla hälsokostaffärer eller dagligvaruhandeln.

Ett. Tranbär-Detta kan läcker frukt eller tranbär tabletter hittas på någon hälso-eller livsmedelsbutik. Även tranbär kan göra din kropp fyller en lite obekväm, på grund av den höga fiber och surhetsgrad, kan du skapa naturligt en fientlig miljö för bakterierna. En enkel neutralisator för surhet skulle vara att dricka lite vatten med basen, bakpulver.

2. Apiol-Denna urinvägarna antiseptisk är en flyktig olja som bokstavligen håller bakterierna från att hålla fast vid väggarna i urinblåsan. Apiol kan hittas på några av dina favorit garnering.

Tre. Äppelcidervinäger-Även smaken är inte den största, är äppelcidervinäger rikt på enzymer och kalium, liksom många andra spårämnen. Det är också en naturlig antibiotika och hjälper attackera bakterier, E. coli. Äppelcidervinäger ska spädas med vatten och eventuellt en tesked honung för smak.

en steg för steg uti naturläkemedel

Du kan fortsätta att söka på internet och pussla ihop en lösning eller så kan du bota din UTI ikväll och glömma det i morgon?

Som en naturlig hälsa företag med en kombinerad 22 års erfarenhet, gärna inte pussla ihop din egen medicin. Att upptäcka den enda, garanterat, läkare och godkända, forskat baserad och steg för steg UTI Natural Remedy, besök vår Urinvägsinfektion hemsida Alternativ behandling idag. Vi garanterar en bot på 24 timmar eller mindre!