vad är det mest effektiva urinvägsinfektion huskurer prova dessa 3 remedies_

“Så vad är det mest effektiva urinvägsinfektion huskurer du känner till?” Jag var nyligen ställde denna fråga i ett e-postmeddelande. Som en naturlig hälsa expert, får jag ofta dessa frågor om Top 10 sätt att förebygga så och så eller 5 bästa tipsen om det eller det. Jag har svårt att svara på dessa frågor eftersom alla är olika.

Om det är en sak jag har lärt mig från vårt företags 22 års samlad erfarenhet, är det att en åtgärd inte fungerar samma för varje person. Eftersom varje människa är unik och varje kropp är annorlunda, är det mycket svårt att ge Top 3 Urinvägarna rättsmedel infektion hem.

Dock kommer jag att låta dig veta att alla människor kan bota sin urinvägsinfektion med naturläkemedel! Och du kan börja attackera din infektion av tips holistisk hälsa. Här är varför dessa åtgärder fungerar!

din urinvägsinfektion och holistisk hälsa

Först under de senaste två decennierna har forskare börjat förstå att alla kroppens system är inblandade i din hälsa. Tyvärr har många av våra vardagliga antibiotika (som UVI antibiotika) gör mer skada än nytta eftersom de enbart behandlar ett problem. Till exempel kommer de flesta UVI drabbade som försöker antibiotika redevelop infektionen inom det närmaste året. Och eftersom antibiotika dödar goda och dåliga bakterier, är många läkare säger att UTI antibiotika orsakar mer skada än nytta.

Lyckligtvis svarar holistisk hälsa uppmaningen att bota urinvägsinfektioner.

Holistisk hälsa är helt enkelt en hälso term som används för att låta din “hela” kroppen att läka en sjukdom eller infektion. I fallet med urinvägsinfektioner, kan du använda din immunitet, din kost, din livsstil, vitaminer, mineraler och även naturläkemedel för att bota och spola UTI bakterier.

Här finns 3 Urinvägsinfektion huskurer som våra kunder har hittat framgångsrika.

3 huskurer för att bota UVI

Ett. Ett av de enklaste lösningar som fungerar för alla människor är att börja att kontinuerligt spola urinvägarna. Du kan göra detta genom att dricka mycket vatten under hela dagen. Du bör dricka ca 1 högt glas för varje 2 timmar du är vaken. Detta kommer att kontinuerligt spola tarmkanalen och hålla bakterier från att fastna i tarmkanalen väggar.

2. En ört du kanske vill använda är Echinacea. Echinacea är ofta kallad den mirakelmedicin av örter. Det används för att behandla allt från förkylning till influensa. Det är också sett positiva resultat för att hjälpa slåss av urinvägsinfektioner. Echinacea hjälper också till att stärka immunförsvaret och bekämpa bakterieinfektioner. Och eftersom UVI är en bakteriell infektion, denna ört bara kan göra underverk.

Tre. Eftersom din immunitet har tagit en hit från infektionen, är det en bra idé att stärka immunförsvaret så snart som möjligt. Självklart kan du göra det med en C-vitamin tillskott. Du bör börja med att komplettera detta vitamin på 3000 mg dagligen. Du bör också prova en zink sugtablett med din vitamin. Zink hjälper till med absorptionen av vitamin C och bör tas dagligen.

bota din u.t.i. i timmar

Dessa tre åtgärder har varit att hjälpa människor att förebygga och behandla sina urinvägsinfektioner för år. Jag hoppas att dessa tre tips kommer att ge dig hoppas att du kan bota din infektion utan att använda antibiotika. Det finns emellertid mer utforskade läkemedel!

Till exempel tranbärsjuice är ett annat bra botemedel! Men dricka tranbärsjuice tills du är röd i ansiktet är inte svaret. Om du vill ha en 100% garanterad botemedel som ger dig alla forskat åtgärda tänkbara, besök vår hemsida nu. För priset av en måltid, kan du bota permanent och förhindra att din urinvägsinfektion i 12 timmar eller mindre.

urinvägsinfektion huskurer