veta mer om theta healing grundare Vianna Stibal

När du hör namnet Vianna Stibal, kanske den första som kommer in i ditt sinne är theta healing. I själva verket har folk blivit mycket intresserad av Vianna Theta Healing ända sedan Viana Stibal upptäckte den fantastiska krafter theta healing 1995.

Vad ledde Vianna Stibal att upptäcka den helande fördelarna med Theta Healing var när hon drabbades av cancer 1995. Cancern var snabbt förstöra hennes högra ben, och hon försökte alla traditionella och alternativa helande metoder som hon kunde hitta för att behandla hennes cancer. Det var när hon fick reda på en enkel meditationsteknik som hjälpte henne att läka. Hon använde också denna teknik på att återhämta sig från sin hjärtsvikt failute.

När Vianna Stibal hört en fysiker för att hjälpa henne vet exakt hur den tekniken hjälpte henne, fann hon att vissa hjärnvågor, som kallas thetavågor, är de som användes för att uppnå omedelbar läkning. Denna energi kan användas för att ändra de känslor och föreställningar förknippade med sjukdomen, vilket underlättar holistisk healing.

Viana Stibal har börjat undervisa Theta Healing sedan 1995, men det var först 2000 som hon certifierad andra människor att också lära Theta Healing så att den kan ges till alla som behöver det. Vad Theta Healing gör är att göra det möjligt för deltagarna att ta bort alla föreställningar och känslor som fungerar som deras hinder i att uppnå sin maximala potential. Det fungerar på det undermedvetna, där alla dessa föreställningar sitter.

En av de mest kända begreppen Vianna Stibal Theta Healing baseras på är de 7 plan av existens, vilket är ett begrepp som används för att ansluta utövaren till den högsta nivån av kärlek. Detta är hur det Theta Healing utövare kan uppnå den högsta nivån av visdom och klarhet. Alla deltagaren behöver göra är att ha en enkel insikt, fatta beslut om att ändra, och se hur Skaparen ändrar dem.

Enligt Vianna Stibal, fungerar Theta Healing oavsett vad din religion är. Så länge du tror att det finns en Skapare och en högre makt över oss alla, kan du dra nytta av de omedelbara helande tekniker i Theta Healing.