hur man kan bli av med hemorrojder naturligt

Hemorrojder, eller mer känd som pålar, uppstår när venerna i anus har svullen eller inflammerad på grund av allvarlig friktion. Detta tillstånd leder till smärtsamma tarmrörelser och på grund av svår klåda och brännande känsla, hemorrojder brukar orsaka stora obehag, vilket gör det svårt att sitta för långa timmar.

Vanliga hemorrojder symtom, smärta och klåda i anus, allvarlig blödning särskilt efter en avföring, och en eller flera mjuka klumpar runt anus. I vissa fall kan smärtan under tarmrörelserna vara outhärdlig.

Det finns många olika alternativ som finns för att eliminera hemorrojder. Vissa hemorrojder fall kan behöva operation för att eliminera problemet, men de flesta är hanterbar genom att använda naturliga huskurer. Låt oss undersöka några av de bästa och mest effektiva metoder för att bli av hemorrojder säkert och naturligt.

Att bli av med hemorrojder är enklare än du tror att det är. Regelbunden motion, tillräckligt intag av vatten, och äta fiberrika livsmedel är enkla men effektiva metoder kan bidra till att förebygga och lindra symtomen vid hemorrojder.

• fysisk träning. En stillasittande livsstil är en av de främsta orsakerna till hemorrojder tillväxt. Böj dessa muskler, promenad, jogga runt, göra vissa hushållssysslor. Hålla dig själv aktiv hela tiden kan hjälpa en hel del i att bli och förebygga hemorrojder.

• Vatten. Dricka minst sex till åtta glas vatten varje dag kommer att se till att kroppen får tillräckligt med fukt. Detta kommer att avsevärt förbättra matsmältningen och reglerar eliminering av avfall och skadliga gifter från kroppen.

• Fiber. Tillsammans med vattenintag, en kost rik på fibrer kraftigt lindrar förstoppning och hemorrojder genom att främja bättre matsmältning och eliminering av avfall. Färska livsmedel såsom grönsaker, frukt, nötter och fullkornsprodukter har en hög koncentration av kostfiber.

Bortsett från dessa tre enkla metoder, det finns också naturläkemedel som du kan använda för att hjälpa dig bli av med hemorrojder på ett snabbt och effektivt sätt.

• Aloe Vera. Många svär vid den helande egenskaper denna medicinalväxt för behandling av hemorrojder samt olika hudsjukdomar. Det kan vara blandade och drack som juice eller utvärtes som salva i de drabbade områdena.
• svalört. Denna medicinalväxt är allmänt känd som pilewort. Dess läkande egenskaper fungerar bäst mot hemorrojder, särskilt för att förhindra alltför stora blödningar. Extraktet kan tas in med te och kan också appliceras topiskt som kräm eller salva till de drabbade områdena.
• trollhassel. Detta naturläkemedel har en hög koncentration av potenta läkande egenskaper för hemorrojder. Trollhassel kan appliceras lokalt på de drabbade områdena genom läkemedel kuddar eller salva. Det lindrar betydligt svullnad och klåda och minskar blödning.
• Butcher Broom. Detta läkemedel ört är för att förbättra blodflödet och för att lindra symtomen vid hemorrojder. Slaktaren kvast är också mycket effektiv för åderbråck och dess anti-inflammatoriska egenskaper är potent för att minska svullnad i anal region. Det kan antingen användas externt som kräm eller salva, konsumeras i kapselform eller drack te. Detta naturläkemedel dock inte rekommenderas för personer med hög blodtryck.