hur stark medicin är helande teer

Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att över 80% av världens befolkning tillfredsställa sina primära behov vård med traditionella växtbaserade läkemedel. Dessa preparat baserade på medicinalväxter, förs vidare och bevisat genom generationer av healers, är den äldsta kända formen av hälsovård.

Växtbaserade läkemedel, men inte vanligt att primärvården i Nordamerika, växer i acceptans både som förebyggande och kompletterande alternativ. Ofta är dessa medicinalväxter preparat är mest effektivt levereras som “medicinska teer”. Med genomgående goda resultat går tillbaka hundratals år dessa helande teer är bäst beskrivas som en stark medicin.

Flera läkemedel te preparat kan hittas under Bija namn som kan avnjutas dagligen som immun öka preventatives eller, om fångsten med vår vakt, effektiva behandlingar för förkylning och influensa.

Bija s citron, ingefära och Echinacea preparat arbetar för att stärka immunförsvaret och hjälper till att bekämpa förkylningar i ett antal olika sätt. Echinacea har förmågan att öka

vita blodkroppar. Ginger flyttar trängsel, ger lättnad till ömmande muskler och ökar effektiviteten i hela beredningen. Citron hjälper att alkalinize den sura miljö som kan uppmuntra bakterier att föröka sig. En annan Bija te är KALL STOPP. Denna kombination av åtta traditionella förkylning och influensa rättsmedel lämnar något ogjort i sitt tillvägagångssätt, med uppvärmning och läckra örter som lakrits, eukalyptus, kanel, kardemumma, Yarrow, timjan, ingefära och Peppermint. Antibiotikum i handling denna kombination fungerar för att döda invaderande organismer, samtidigt som det hjälper kroppen att återhämta sig genom att stödja de aktiva vävnadsställen. Bija Echinacea Fläder med tranbär och Rooibos är en combo som syftar till att förhindra problem innan den startar. En ökning av immunförsvaret kan avvärja angriparna innan de kan få fäste, och det gör att hålla sig frisk lätt att göra. Brista med aktivitet och smak detta te är perfekt för dagligt bruk.