massage på arbetsplatsen

En snabbt ökande antal företag över hela världen ett inser fördelarna med massage och hörsamma uppmaningen att ge massage på hotellet. Stress kostar arbetsgivarna enorma summor varje år. Miljoner arbetstagare är frånvarande varje arbetsdag på grund av stressrelaterade besvär. Många undersökningar bekräftar att arbetstagarna upplever att de är under mycket mer stress än någonsin tidigare. Företagen stävja anställd stress och frånvaro genom att erbjuda kraftigt subventionerad eller gratis massagebehandling faktiskt på arbetsplatsen. Öka konkurrensen och pressen att lyckas bidra till stress på arbetsplatsen, vilket kan få katastrofala effekter på vår hälsa. Det är mycket olyckligt att så många människor är missnöjda med sina jobb. Detta är knappast förvånande i fall där arbetsmiljön är artificiellt upplysta, dåligt ventilerade, bullriga och trånga. Om arbetet är repetitivt och tråkigt och kräver ingen skicklighet här också kommer att skapa en dålig bild av arbetet. Eftersom en stor del av våra liv kretsar kring vårt arbete vi måste hitta en balans, bekämpa vår stress och njuta av vårt arbete.

Många studier har visat att en enkel 10-15 minuters sittande massage förbättrar en övergripande hälsa och välbefinnande.

Massage på arbetsplatsen:

* Sänker fysisk stress och spänningar, vilket kan leda till problem såsom huvudvärk, ryggvärk, nacke och axlar obehag och irriterade ögon
* Minskar blodtrycket
* Balanserar mentala och känslomässiga påfrestningar
* Minskar sömnlöshet och förbättrar sömnkvaliteten
* Lindrar muskel-och ledbesvär förvärvats under ihållande eller återkommande aktiviteter
* Minskar trötthet och förbättrar vitalitet
* Stimulerar sinnet, ökar vakenhet och koncentrationsförmåga
* Förbättrar arbetsresultat
* Lyfter personalen moraliskt och attityd så att arbetsglädjen är förhöjt och personalen är positiva och motiverade.

En utmärkt, mycket effektivt sätt att minska din arbetsplats spänningen är att anställa själv massage tekniker som beskrivs i kapitel “Själv massage”. Du bör också följa de enkla övningar som beskrivs i kapitel “en hälsosam livsstil”. Försök att byta på plats stol massage regelbundet med dina arbetskollegor. Några av de skäl som du bör överväga en stol massage är:

* Det är mycket bekvämt eftersom det inte finns något behov av att byta kläder eller dusch
* Det tar bara 10-15 minuter – en massage kan avnjutas under lunch eller te paus
* Det kostar ingenting
* Resultaten är märkbara omedelbart
* Det är lätt
* Det är säkert
* Det är både roligt att ge och ta emot massage.

Denna enkla massage sekvens tar bara ca 10 minuter och kommer att producera utmärkta resultat.