naturliga botemedel mot nagelsvamp – bli av tånagelsvamp det naturliga sättet

Nagelsvamp är en infektion som uppstår i en eller flera naglar på dina fingrar eller tår, men det är främst ses i tånaglar, på grund av fukt orsakad av utbildare eller duschar. Om inte botas genast svampen börjar röra sig djupare under dig naglar får dem att hårdna, missfärgas och slutligen utveckla vittrande kanter runt dina naglar som kan vara mycket smärtsamt.

Bortsett från medicinering som ordinerats av läkare, det finns många naturliga botemedel mot nagelsvamp som kan göras från bekvämligheten av ditt eget hem med hjälp av många olika typer av naturliga material och oljor. Dessa åtgärder har visat sig fungera lika bra som den förskrivna läkemedel.

Många hus håll material arbetar för att kunna bota nagelsvamp, hade jag en vän som används för att rengöra sin infekterade tå med Listerine tre gånger om dagen i två veckor med en tops, i slutet av de tre veckorna hans spik var nästan 100% härdat. Tea tree olja är ett annat bra hem rättsmedel, genom att helt enkelt rengöra din infekterade nageln ett par gånger om dagen med bomull indränkt i tea tree olja, kommer nageln att bota.

Ett annat botemedel som fungerar men tar en liten stund att ta effekt är Vicks ånga gnugga, bara tillämpas på nageln och alla de omgivande huden varje kväll innan du sover och det börjar att bota din nagel. Rengöring nageln med vinäger är en mycket gammal botemedel mot nagelsvamp, som används i många år och visat sig ta bort någon infektion under nageln, med vinäger också hjälper till att förhindra nagelsvamp från att komma tillbaka.

Om du lider av en nagelsvamp antingen på dina fingrar eller tår och du vill hitta en hemmagjord botemedel istället för att spendera en massa pengar på receptbelagda läkemedel, hitta en hälso butik nära ditt hem eller titta på internet och du kommer att vara säker på att hitta mycket effektiva åtgärder som är 100% naturlig och mycket billigare!