sanningen om rengöring tjocktarmen

Nyligen läste jag en artikel skriven av en läkare blästring idén att rengöring tjocktarmen eller kroppen hade något verkligt värde. Hans argument var att om det fanns några gifter i kroppen, då kroppen var utrustad för att ta bort dem utan hjälp av någon typ av renar.

Många läkare tror på detta sätt och har att vakna till idén att för kroppen att göra sitt jobb för att ta bort gifter och slåss mot sjukdomen det kräver att äta rätt typ av kost.

Det har varit tydligt under årtionden att de flesta människor inte äter rätt kost och detta syns i de tusentals människor dör varje år av sjukdomar orsakar toxiner eller fria radikaler. Vilka gifter gör i kroppen är orsaken inflammation. Mest sjukdom eller sjuka tillstånd såsom hjärt-, hemorrojder, cancer, leverskador, njurskador, diabetes, katarakt, på, och på, är ett resultat av toxiner och fria radikaler.

När kroppen är överväldigad med gifter, är immunförsvaret inte kan hålla jämna steg med de skador som de gör. Kroppen behöver lite hjälp här. Så ska du kliva upp för att göra en kolon rengöra, en renar blodet, en renar njure eller en lever rengöra? Eller, kommer ni att tro att någon som talar om din kropp kan ta hand om sig själv och med rensning. Ändå denna samma person kan fritt vill pumpa upp dig med droger.

Utan en kropp renar eller ett kolon rengöra, årligen, skapar du förmodligen sjukdomar som senare kommer att kräva dig att ta droger. Detta är den väg de flesta tar just nu.

De flesta av dessa renar man kan göra samtal för att följa en viss diet under fyra till sju dagar. Dessa rengöra samtal för att dricka och äta frukt och grönsaker och juice. De kräver användning av specifika örtte och för att komplettera med särskilda näringsämnen. De kräver alla olika typer av livsmedel och kosttillskott som kommer att neutralisera och ta bort toxiner genom normala kanaler eliminering.

I fallet med ett kolon rengöra, är kroppen översvämmas med vatten och juice för att spola ut gifter och näringsämnen för att återupprätta naturliga balansen i cellen funktion och i den omgivande lymfan vätska och blod.

Varje dag kroppen behöver hjälp att upprätthålla normal funktion. Och, det blir denna hjälp när du äter rätt mat ger den näring den behöver. I vår tid, är den näring vi behöver för att minska inflammation som orsakas av toxin och fria radikaler. Med så många un-naturliga ställen att äta som McDonalds, Wendys, Carls Jr och så vidare, få barnen hooked på en diet som leder till sjukdom. När detta händer, föräldrarna har svårt att avvänja dem från denna diet.

Vid ett tillfälle, var maten vi åt fria från tillsatt kemikalie, luften var fri från föroreningar, vattnet var kristallklart, kläder tvättades med riktig tvål, och vårt hus var inte fylld med okända linsvätskor. Då våra interna organ var renare och inte behöver den ofta rensning som vi nu behöver.

Det spelar ingen roll vad vissa läkare säger om organ eller kolon rensningen. Bara sunt förnuft säger att hålla kroppen ren kommer att hålla vissa sjukdomar borta. När din kropp har smärta eller sjukdom eller om du känner dig trött för det mesta, behöver du mer än bara mat du äter för att återställa din hälsa. Du måste göra ett kolon och blod renar för att få dig tillbaka på en frisk spår.