karies här är hur man kan undvika hål i tänderna naturligt.

Inte att det låter fåfängt, får jag ofta flera komplimanger för mina tänder och den uppenbara avsaknaden av tecken på karies. Förutom min mammas gener, andra faktorer spelar in i stark pjäs: Korrekt underhåll och kost. De flesta människor i väst betalar väldigt lite uppmärksamhet åt god tandhygien eller använd absurda kemiska ämnen såsom tandkräm som innehåller den giftiga fluorid i en strävan att undvika eller kanske reparera karies.

Dessutom undrar de varför dålig andedräkt kvarstår. Inget mer behövs för att rengöra tänderna än en fast tandborste och en liten un-iodized havssalt eller om du är modig, en tugga-stick (fråga någon afrikansk vän om du har en.) Dessutom, daglig konsumtion av lummiga planteras är viktigt som ett naturligt steg att inskränka karies.

tandröta: orsaker håligheter

Karies eller karies kan orsakas av konstant surhetsgraden i munnen, som är en följd av överkonsumtion av syra (slem) utgör livsmedel. Äta dessa livsmedel leder till surt blod som skulle beröva kalcium från skelettet, eftersom detta är nödvändigt för att neutralisera syror. (Vilket är en annan anledning att minska proteinrika livsmedel i växtriket