kyssa dessa blues bort det alternativa sättet

Vad med den fruktansvärda vädret orsakar lidande och elände för miljontals människor över hela världen, har vi nu en global finanskris.

Bankerna går till väggen och andra finansiella institut har att lösas ut av olika regeringar, vilket ekonomier som redan sköra att kasta sig vidare ner i dyn.

Detta innebär mer elände och umbäranden för miljontals människor, inte bara till de feta katterna på Wall Street och London, men för vanliga människor med familjer som försöker att gå ihop, försöker hålla ett tak över huvudet, mat i magen, undrar om deras jobb är säkra.

I England har vi ett talesätt när Wall Street nyser på London börsen förkylt, den här gången verkar det som hela Europa och världen kommer att drabbas.

Låt oss hoppas att världens regeringar kan sätta sina kloka huvuden ihop och reda ut den här röran, och förhoppningsvis lära av detta, så att folk inte kommer att behöva endue dessa strapatser igen.

Nog om detta jämmer och elände, nedan är några naturliga alternativa mediciner som hjälper dig att övervinna stress eller problem depression du kan ha

Gynostemma: En ört som finns i södra Kina, även känd som den söta te vinstockar.

Fördelar: Hjälper till att minska ångest, öka styrka och reflexer även hjälper binjurarna under stress.

Citronmeliss: En aromatisk ört hemma i Medelhavsområdet.

Fördelar: widly används för att hjälpa stressrelaterade problem, ångest, depression och rastlöshet.

Ashwagandha: Detta är en vintergrön buske en inföding av Indien, dess torkade rötter innehåller järn och en rad steroida laktoner.

Fördelar: Används som en tonic för att minska ångest, främjar djup sömn, förbättra koncentration, är det också ett välkänt afrodisiakum, men främst för män.

Astragalus: En herbaccous perenn, en inföding av Kina, Japan, Korea och Tibet.
Dess rot har använts som ett kinesiskt naturläkemedel i tusentals år.

Fördelar: Hjälper till att stödja binjure funktion under tider av stress, även används för att behandla förkylningar, influensa, bronkit etc, på grund av dess anti-virus och anti-svamp egenskaper.