naturliga gikt behandling som fungerar

Gikt är en sjukdom som är resultatet när kristaller av urinsyra form i vävnader i kroppen, som kännetecknas av en överbelastning av urinsyra i kroppen och återkommande attacker av ledinflammation, eller mest känd som artrit. Numera tycks förekomsten av gikt att öka, vilket för närvarande beräknas påverka mer än fem miljoner människor i USA och runt 600.000 människor i Storbritannien. Det har också visat sig bli allt vanligare hos män.

För nästan ett sekel, har många läkare över hela världen studerade tusentals föreningar i sökandet efter lösningar som kan hjälpa patienter som lider av gikt. Vanligtvis när en person fick diagnosen detta villkor, kommer läkarna föreskrivna automatiskt traditionella droger som Allopurinol, Kolkicin, indometacin och prednison. Dessa läkemedel kan lindra smärtsamma gikt attacker. Emellertid visade senare studier som används av dessa receptbelagda läkemedel kan ge allvarliga biverkningar och toxicitet såsom diarré, benförlust, inflammation i blodkärlen, försvagning av immunförsvaret, grå starr och även död i höga doser.

Å andra sidan, visste du att det finns många naturliga gikt behandlingar som finns på marknaden idag som har visat sig vara säkra och effektiva i många naturlig hälsa studier? I själva verket var dessa gikt behandlingar faktiskt 100 procent naturlig örtblandning som kliniskt visat sig vara säkert att ta, utan några kända allvarliga biverkningar från något av de växtbaserade ingredienser. Bortsett från att behandla gikt, kan dessa naturliga ingredienser hjälper också förbättra den totala välbefinnande någon.

Tro det eller ej, är vatten terapi den mest naturliga botemedel som kraftigt kan bidra till förebyggande och behandling av urinsyra kristaller bildas. Egentligen kan vatten hjälpa rengöra olika typer av gifter i kroppen. Kom ihåg att gikt vanligen orsakas av underexcretion av urat, som är saltet av urinsyra. Dricka minst tio höga glas vatten om dagen kan hjälpa din kropp att eliminera kristallerna när de har bildats.

Selleri frön är en annan naturlig gikt behandling som används främst som ett diuretikum, ett ämne som höjer graden av urinering och ger således ett medel för påtvingad vatten eliminering. Dessutom är selleri utsäde föreslås också för behandling av artrit, eftersom det kan bidra till att minska muskelspänningar, lugna nerverna och minska inflammation. Kosttillskott som vitamin C kan också hjälpa till att sänka nivåerna av urinsyra och förebygga akut gikt attack.