Sangre de Grado – amazon ört

Den tropiska djungeln / skogen i Amazonfloden eller dal i Sydamerika kallas Amazonas regnskog.

De växter och träd i Amazonas regnskog med rika medicinska värden beskrivs som Amazon örter. Sangre de Grado är en sådan ört som finns i Amazonas regnskog. De är de stora träden. Dessa träd är koncentrerade mer i Peru regionen, som har 13% av Amazonas regnskog.

Sangre de Grado är känd under många olika namn. De populära namnen bland dem är: Blood of the Dragon och Sangre de Drago. Dess vetenskapliga namn är Croton Lechleri.

Barken av Sangre de Grado träd används för att extrahera latex harts. Detta harts är mogen med taspine föreningar.

Flera studier visade att Sangre de Grado är mycket effektiva vid behandling av magsår och liknande störningar tarm, Utslag, Travellers ‘och vattnig diarré, minskar inflammation, bidra till att minska smärta, hjälpa till att läka såren, stoppar blödning och dödar virus, Bakterier och svampar. Detta alternativ medicin skulle inte nypa fickan.

Den Latex Resin av Sangre de Grado kan administreras både externt och internt. Det kan appliceras direkt på det drabbade området (för att läka såren) flera gånger om dagen och låt det torka. Alternativt kan den administreras internt genom att ta 10 till 30 droppar i en liten mängd vätska 1-3 gånger om dagen. Droppen kan sättas till vatten och honung.

Det finns ingen rapport om biverkningar eller After Effects för att använda denna Sangre de Grado.