i två steg för att bota hepatit C

Vid utvärderingen av naturliga metoder för att bota hepatit C, är det viktigt att avsätta den magiska-tänkande om sjukdomen och dess behandling som främjas av läkemedelsindustrin och dess agenter i vården. Naturliga läkare har bota hepatit C långt innan HCV-viruset isolerades 1989. Det är då “Hepatit C” blev en officiell “sjukdom” och därmed en del av läkemedelsindustrins franchise.

Kärnan i konventionell medicin magiska-tänkande om sjukdomen är den farliga idén att “man kan bete sig illa och leva väl”. Detta är en del av tanken att det finns sådana saker är “mirakel droger”. Allt du behöver göra är att ta dem! Vad kunde vara bättre? Du behöver inte ta ansvar för något annat-allt du behöver göra är att fortsätta att höja pengar för att betala för läkemedel (som, förresten, innehåller en enorm vinstmarginal som motiveras av behovet av att hålla på att söka efter nya “mirakel droger “).

Så när en effektiv naturlig metod för att bota hepatit C (eller någon annan sjukdom) förs framåt, kan det magiska tänkandet lätt komma in för att spela – “great, är allt jag behöver här silverkula, och jag kommer att bli bra”.

Som en naturlig läkare under 37 år som har specialiserat sig på att hjälpa människor att återfå sin hälsa från livshotande och ofta så kallade “Terminal” sjukdomar, kan jag berätta att detta silver bullet strategi är osannolikt att arbeta. Det kan göra lite pengar för människor i silver bullet verksamhet, men det är ungefär så långt som det finns fler fördelar.

Faktum är, det tar två steg med hjälp av naturlig läkning för att bota en sjukdom som hepatit C.

Det första steget är att lösa alla de förhållanden i kroppen som gav upphov till sjukdomen i första hand. Varför får vissa människor som utsätts för HCV utvecklat kronisk hepatit, och vissa inte? Vad är det som orsakar viruset att frodas i vissa organ, och inte i andra?

Steg ett är att omvandla kroppen i ett tillstånd där viruset inte kan frodas. I vissa fall, bara göra detta steg är tillräckligt för att bli av Hepatit C en gång för alla. Men i många fall, är ett andra steg krävs.

Steg två i bota hepatit C är det som alla koncentrerar sig på, men min poäng är att, tills du tar hand om steg ett, är du sannolikt att få de resultat du vill ha från steg två. Det har varit min erfarenhet gång på gång med patienter som har kommit till mig att först ha provat alla möjliga sätt att bli frisk.

Steg två är att tillämpa villkoret-specifika metoder – att göra saker som hjälper kroppen målet och förstöra hepatit C-virus. Dessa är många effektiva Hepatit C alternativa terapier-naturläkemedel, intravenöst kolloidalt silver, ozon – you name it – de fungerar bra när förhållandena är rätt konfigurerad för dem att arbeta. Det är vad Steg ett är för. Om steg ett inte har gjorts, fungerar de inte så bra.

Det är därför så kallade “vetenskapliga” studier av naturlig läkning är för det mesta meningslöst. De börjar på steg två, och inte ens försöka Step One. De kommer inte nära till en utvärdering av “holistisk” naturmedicin. Denna gammaldags vetenskapen bygger på tanken att det finns enskilda orsaker och effekter för allt, så du kan därför testa för bara en isolerad faktor och ignorera resten av den miljö där denna faktor skulle kunna arbeta. Det är viktigt att vi inte faller i samma fälla.

Att verkligen återställa din hälsa, måste du sluta göra saker som orsakar sjukdom, och börja göra saker som skapar hälsa. När du har gjort det, har ni satt upp möjligheten för specifikt hepatit C alternativa terapier för att gå till jobbet. Det är en strategi i två steg.

IV Kolloidalt Silver, ozon och ultraviolett terapi, och särskilda växtbaserade kombinationer kan vara mycket effektiv, när kroppen är rätt konfigurerad för dem. Vi behöver bara gå vidare från tanken att det finns “mirakel i flaskor”. Det verkliga miraklet är vår natur. Ge det en chans, och det kommer att läka dig.