magnetiska vatten – är det på riktigt

I denna artikel kommer jag att försöka förklara hur magnetiska vattenverk. Först ska jag tala om huruvida vatten kan vara magnetiserade eller inte, sedan en snabb genomgång av de möjliga hälsofördelar du kan få från dricka magnetiska vatten och slutligen det enklaste och mest effektiva metoden att magnetisera vatten.

Kan vattnet bli magnetiserad?

Många av oss förstår vår grundläggande behov av att dricka rent, friskt vatten. Men vad är egentligen friskt vatten, och varför behöver vi det?

Vi är över 70% vatten. Alla våra biologiska funktioner inklusive cirkulation, matsmältning, absorption och utsöndring är beroende av vatten. Vatten krävs för blod, det lymfatiska systemet, och frisk hud och muskler. Läkare, forskare, forskare och naturliga healers alla överens om att dricka tillräckligt med vatten dagligen kan bidra till att upprätthålla god hälsa och sannolikt hjälper till att bekämpa sjukdomen. De flesta experter rekommenderar att dricka minst en liter vatten om dagen för att hjälpa till att bibehålla frisk hud och fungerande njurar, tarmar och cirkulation.

Vatten är Paramagnetic mening att det har en magnetisk laddning.
Paramagnetism förekommer främst hos ämnen i vilka några eller alla av de enskilda atomer, joner eller molekyler besitter en permanent magnetiska dipolmoment. Vatten har ett dipolmoment och är därför föremål för paramagnetism. (Vid University of Tokyo Forskarna kunde göra vatten levitera med hjälp av magneter (Källa:. NATUR Ikezoe, N. Hirota, J. Nakagawa och K. Kitazawa, Making vatten levitera, Nature 393 (1998) 749-750).

Återigen, vattenmolekyler är dipolar. Eftersom motsatta laddningar attraherar, vattenmolekyler tenderar att attrahera varandra (Kegley och Andrews, 1998). Vatten i levande system samlar naturligt in strukturer 14, 17, 21, 196, 280, eller fler molekyler (Mikesell, 1985, Davis, 2004). Summan av kardemumman är att strukturerade eller joniserade eller magnetiserade vattnet kan bildas med hjälp av magneter (Mikesell, 1985).

Det finns en lång historia av att främja magneter för att förbättra kvaliteten och hälsa fördelarna med vatten. Forskarna fann att när en permanent medicinsk magnet hålls i kontakt med vatten, blir vattnet magnetiskt laddade och förvärvar magnetiska egenskaper. Sådana magnetiskt behandlade vattnet påverkar människokroppen när de tas internt och regelbundet under en längre tid (Lam, 2001). Dessutom, när vatten är magnetiskt återvinns kan flera hydroxyl (OH-) joner skapas för att bilda alkaliska molekyler, och minska surheten. Normal vatten har ett pH av ca 7, under det magnetiserade vatten tenderar att vara mer alkalisk.

Forskning har visat att det är möjligt att regenerera vatten till dess ursprungliga hälsosamt tillstånd genom att magnetisera den. Det står nu klart att vatten har en mycket bestämd struktur. En vatten-molekyl består av två väteatomer och en syreatom. På grund av den elektronkonfiguration av molekylen väteatomerna tenderar att attrahera andra vattenmolekyler resulterar i bildningen av kluster som kan innehålla allt från fyra till hundratals vattenmolekyler vardera.

Några mycket spännande forskning sker i Ungern har visat att dessa kluster faktiskt har ett minne och kan minnas och bära ett avtryck av den magnetiska energin som de har utsatts för antingen helt enkelt från jordens magnetfält eller genom strömmar över paramagnetic rock. Det är det faktum att detta minne förstörs på vägen till kranen som gör vårt dricksvatten livlösa. (Zhalko-Tytarenko, Olga, et al. Endogen elektromagnetiskt fält inflytande på den fria energin för väte bindningsbildning i vatten. 2:a Advanced Water Sciences Symposium, Dallas, Texas, 4-6 oktober, 1996. Proceedings, sid 23-27) .

De positiva hälsoeffekterna av att dricka magnetiska vatten.

Magnetized vatten påstås vara energi-byggnad, aktivering, rengöring och avgiftande. Det finns rapporter om människor lösa problem med blåsan, återhämtar sig snabbt från en stroke, lindra artrit smärta och sänka blodtrycket genom att dricka magnetiserade vattnet. Det är kanske rimligt att anta att om vetenskapliga studier på djur har visat att magnetiserade vattnet har hälsofördelar, då det också bör vara till nytta för människor. Men hittills har inga systematiska, kliniska försök gjorts för att bevisa eller motbevisa de helande effekterna av magnetiserade vattnet hos människor. (Gursche, Siegfried och Rona, Zoltan Encyclopedia of Natural Healing Alive Publishing, Inc., Burnaby, Kanada, 1997, sid 400 -.. 07)

Här är en lista över alla de påståenden om de potentiella fördelarna med att dricka magnetiska vatten:

– Magnetiserad vattnet smakar sötare och har mer klarhet.
– Magnetisk vattnet främjar en mer alkaliskt pH i kroppen
– Magnetisk vatten främjar läkning av sår och brännskador
– Magnetisk vatten har en terapeutisk effekt på mag-, nerv-och urin-system
– Magnetisk vatten kan också vara till nytta för feber, halsont, menstruation och klimakterium obehag.
– Magnetisk vatten förnyar kroppen
– Magnetisk vatten ger positiv effekt på det autonoma nervsystemet
– Magnetiserad vatten har rapporterats att hjälpa till att reglera hjärtats funktion och tydliga tilltäppta artärer
– Magnetisk vattnet har varit gynnsam för njure krämpor, gikt, fetma och för tidigt åldrande
– Magnetisk vatten kan hjälpa till att lindra smärta
– Magnetisk vatten ingjuter energi i kroppen, kontrollerar bakterier och stimulerar hjärnans funktion.

Huruvida dessa påståenden är sanna eller falska återstår att testas av vetenskapen. Det blir årtionden innan vetenskapen om magnetiserade vattnet är helt klarlagd. De som i vanliga läkemedel kan avfärda magnetiserad vatten som “kvacksalveri”. Att i spetsen för magnetiska forskning målar en annan historia. Om man förstår och accepterar att alla våra celler har en liten magnetfält, så många forskningsstudier stöder nu, måste den logiska slutsatsen att magnetisk vatten har förmågan att påverka våra celler tas på allvar.

Det mest effektiva sättet att magnetisera dricksvatten.

Jag Marknadsför med en bipolär magnetisk vatten trollspö att magnetisera vatten. Det är en snabb, effektiv, enkel och kostnadseffektiv metod. Här är lite mer information om vattnet trollstav.

Den magnetiska vatten trollspö är 14cm (5 ¾ tum) lång och ser ut som en penna med en keramisk kula i slutet. Den långvariga, kalk resistenta rodium beläggning skyddar 2 bipolär, magneter inuti, totalt 2300 Gauss (230 m Tesla). Eftersom du faktiskt placera magneterna direkt i vattnet magnetfältet tränger vattnet extremt snabbt. Att magnetisera ett glas vatten (200 – 250 ml), låt den magnetiska staven i 10 till 15 minuter. och att magnetisera en liter, rekommenderar jag lämnar magnetiska vatten trollspö i en timme.

Kom ihåg, du behöver inte dricka bara vatten. Du kan magnetisera en kall vätska med vatten trollspö!