naturliga botemedel för depression, typer, symptom och behandling

Vanligtvis depression är relaterad till psykisk sjukdom. I detta problem en person är oförmögen att koncentrera sig, aptitlöshet, skuld, hjälplöshet och hopplöshet, sömnlöshet och känslan av extrem sorg. I vissa människor dessa problem uppstår ofta eller långsamt och i vissa människor detta problem är konsekvent. För en del människor blir det nödvändigt att söka professionell hjälp. Det är den sjukdom som påverkar vår äter och sover och påverkar vår kropp, humör och tankar.

Typer av depression och deras symptom

Det berättas med stämning sjukdom som kommer i olika former. Vanligen finns det tre typer av depression som är i majoritet.

Egentlig depression

Det är en kombination av symptom. Den innehåller ledsen eller irriterad stämning som varar 2-3 veckor. Det är ett symptom som stör i att äta, sova, förmåga att arbeta och i åtnjutande av sina trevliga aktiviteter.

dystymi

I jämförelse med egentlig depression, är det mindre allvarliga men långvarig. Den innehåller vissa kroniska symtom och därför inte den drabbade personen från att må bra. Ibland tar formen av egentlig depression.

Bipolär sjukdom (manodepressivitet)

En grupp av affektiva störningar kallas oftast manodepressiv sjukdom eller manodepressiv sjukdom. Det handlar om ett kretslopp av humöret som inkluderar depression samt en episod av mani.

Symtom på depression och mani

Ett. Känsla av hopplöshet, pessimism
2. Känsla av skuld, värdelöshet, hjälplöshet
Tre. social isolering
4. sömnlöshet
Fem. Viktminskning eller viktökning
6. Ihållande deprimerande, ängslig, irriterad eller tom humör
7. rastlöshet, irritabilitet
8. Svårt att komma ihåg, koncentrera sig, fatta beslut
9. Gråtattacker

naturlig behandling av depression

Motion eller Yoga: Träning eller yoga stärka upp vårt humör och det fortsätter att bli bättre i upp till 20 minuter. Det observeras att jogga i minst 30 minuter i 3 dagar i veckan är lika effektivt som psykoterapi vid behandling av depression. Massage och avslappning och djupandning är också mycket effektiv vid behandling av depression.

Clarocet NRI: Det är en kombination effekten av olika typer av örter som är mycket användbart för att lindra stress, ångest och depression.

Meditation eller bön: att skapa kapacitet för problemlösning och för att förbättra vår kreativitet, är meditation mycket effektiv teknik. Meditation är ingenting annat än en övning, som syftar till att förhindra tankar på ett naturligt sätt. Den utförs av djupt avslappnande kroppen fysiskt och sedan försöka hålla sinnet helt tom med några tankar. Bara olika typer av negativa tankar leder till depression. Så meditation hjälper till att förebygga de negativa tankar komma in på vårt sinne.