naturliga sätt att bli av hemorrojder

Att handskas med hemorrojder är bokstavligen en smärta i baksidan. Om du lider av detta problem så jag är säker på att du redan har slösat bort dina pengar på dem över disk produkter som bara ger dig en tillfällig lättnad. Fler och fler människor söker naturliga sätt att bli av med hemorrojder. En orsak till detta är att dessa naturliga behandlingsprogram gå efter grundorsaken och behandla orsaken till att få hemorrojder och inte bara symptomen.

För att förstå hur naturlig läkning för hemorrojder kommer att fungera måste du först veta hur du får dem. Här är en kort lista över de vanligaste orsakerna till att få hemorrojder:

* Graviditet
* Dålig kost
* Fetma
* Förstoppning eller hård avföring
* Analsex
* Dricker för mycket alkohol eller alkoholism
* Sittande eller stående för länge på samma ställe utan att röra
* Nyser eller hostar

Nu ska vi titta på några av dessa och se hur en naturlig behandling kan vara ett sunt förnuft.

Dålig kost – Äta för många processindustrier livsmedel saknar i fiber kommer att orsaka förstoppning eller hård avföring. Detta kommer att leda till att du måste anstränga under en skål rörelse. Som ett resultat av spännare detta kan tvinga blod till det nedre området och orsaka blodkärlen att svälla och skapa en hemorrojder känsla upp. Ändra din kost till en mer hälsosam fiber rik kost kan vara vad du letar efter.

Fetma – Liknar ovanstående dålig kost, men kan ha ännu fler faktorer som sammanslagning av blod i den nedre regionen av brist eller motion och sitter på länge på samma ställe. Återigen byta till en mer hälsosam fiber rik kost hjälper men du kommer också att behöva börja gå och få motion för att få blodet i rörelse och hålla den från att slå samman.

Dricka för mycket alkohol – När du har för mycket att dricka detta kommer att torka kroppen och orsaka förstoppning och hård avföring. Så ett bra tillvägagångssätt kan vara att sluta dricka alkohol och börja dricka vatten och äta hälsosamt.

Sittande eller stående för länge på samma ställe – Bristen på rörlighet kommer att orsaka sammanslagning av blod samt så om möjligt få upp från detta skrivbord och gå runt. Om din en lastbilschaufför när du tankar eller behöver en paus få ut av din lastbil och starta en rask promenad och få blodet att flytta.

Nyser eller hostar – jag är skyldig mig själv för att göra detta och jag är säker på att du sett folk som går att nysa och hålla det buller eller håll nysa i. Detta sänder en stöt kastade överkroppen och alla musslor kontraktet. Under denna åtgärd blodet tvingas in i den nedre regionen och kommer att orsaka hemorrojder. Du kanske har även märkt att yrsel efter att ha hållit i en nysning det är på grund av brist på blod.

Som du kan se om du vet hur du fick dina hemorrojder du kan göra förändringar i ditt liv för att lösa detta problem. Det är därför ett naturligt sätt att bli av med hemorrojder har blivit så populärt.