njursten Remedy – Hur att lösa upp och passera någon typ av njursten

Om du lider av njursten, sedan en enkel njursten åtgärda kan vara den bästa nyheten för att få hela året! Miljontals lider och tusentals läkare försöker nu och rekommendera naturliga sätt att spola njursten.

På grund av den nyaste forskningen, många läkare vet att kalciumbaserade stenar är en av de enklaste stenarna för att spola. Så enkelt som typiskt de kan passeras genom att dricka mycket vatten under några veckor till månader. Men vill de flesta människor inte ta itu med smärta så länge.

Därför är några av de nyaste forskningen visar hur kalcium är en av de enklaste mineraler för att lösa upp naturligt. Därför kan du ha möjlighet att lösa upp och passera någon typ av njursten med en sur njursten åtgärda.

Om du lider av smärta? Om du är sjuk av att dricka liter vatten varje dag utan lycka? Om du vill vidarebefordra dina stenar och glömma dem? Det är dags att du försöker de mest populära njursten behandling runt.

kalcium och dina njurar

Fakta! Omkring 90% av njursten är gjorda av kalciumoxalat. Detta är den absolut enklaste typen av njursten att passera naturligt.

Fakta! Över 90% av njursten är 5 mm eller mindre. Om din njure sten är 7mm eller mindre, är ett naturläkemedel den perfekta behandlingen.

Fakta! Om din lösning är större än 7 mm, måste du prova njursten åtgärda två till tre gånger under de närmaste tre dagarna. Den större stenen, desto mer nödvändiga behandlingar.

Fakta! Vissa människor har mer än en njursten! Även svårare att behandla, har många personer tyckte att det fortfarande lyckas med en naturlig behandling.

Om du fortfarande läser detta, här är några tips du bör tänka på om en naturlig behandling för detta vanligt problem!

passerar någon typ av njursten tips

Ett. Som din läkare har redan sagt, bör du dricka så mycket vatten som möjligt. Om du tittar på en världskarta över njursten heta stopp, kommer du att se att de flesta länder är i områden där det är mycket varmt och fuktigt eller det finns en begränsad tillgång till rent vatten. Därför är uttorkad är en viktig orsak till njursten.

Därför, här är en bra regel att komma ihåg för spolning dem. Du bör dricka ungefär halva din kroppsvikt i gram vatten varje dag. Om du väger 150 pund, bör du dricka 75 gram vatten. Eller ca 10 koppar vatten.

2. Forskning har visat att kryddstark mat ökar risken för att utveckla sjukdomen. En studie visade en Fiji stam som åt bara intetsägande mat utan kryddor hade betydligt färre förekomster av njursten jämfört med en liknande stam som åt samma bas livsmedel, men med curryrätter och kryddor.

Tre. Du bör också minska din mejeri intag och koffeinintag. Experter rekommenderar att eliminera båda dessa för att förebygga.

4. Slutligen bör du använda naturliga syror för att lösa upp dina njursten. Detta fungerar eftersom levern (kroppens filter) spelar ingen roll i syra bas reglering. Därför kommer alla syror som du konsumerar gör så småningom det sätt på njurarna.

Acid rättsmedel fungerar eftersom syror kan naturligtvis upplösa svagare föreningar (dvs. njursten). Till exempel kan ett av koks kommer att äta rätt genom en bilens lack. Likaså kommer ett surt åtgärda kunna lösa genom kalciumbaserade njursten.

Den bästa lösningen med fosforsyra finns på denna Njursten Remedy hemsida.

vidarebefordra dina stenar i 24 timmar

Pass din njursten i 24 timmar från och med nu! Det är vår 100% garanti och anledningen till att vi har sålt över 10.000 avhjälpa rapporter som lär dig hur man behandlar dig som hemma med 2 enkla ingredienser.

I själva verket, av de senaste sålda 300 rapporter, har 256 drabbade passerat sina stenar utan smärta!

Om du vill lära dig att skicka din njursten naturligt för priset av en restaurang måltid, besök vår Njursten Remedy hemsida.