om du lider av sömnlöshet går sedan in för Zao Ren Tang wan

Zao Ren Tang Wan är en mycket erkänd örtmedicin från Kina. Det är också populärt med namnet på Suan Zao Ren Wan i det kinesiska språket. Zao Ren Tang Wan är ett läkemedel som rekommenderas av växtbaserade terapeuter i Kina och ganska betrodd av de patienter som lider av sjukdomar. Den tillämpas för behandling av störningar som ångest, rastlöshet och sömnlöshet.

Det består av ingredienser som hjälper en person i hans eller hennes sömnmönster. Det reglerar också den naturliga balansen i kroppen. De ingredienser som används i tillverkningen av Zao Ren Tang Wan inkluderar Jujube utsäde, Poria Sclerotium, Anemarrhena Rhizom och Ligusticim Wallichii Rhizom.

Den Jujube utsäde är erkänt att vara den primära ingrediensen i Zao Ren Tang Wan. Den Jujube utsäde är söt i smaken och neutral i naturen. Levern och kanaler hjärta är de viktigaste kanaler där denna verkar. Den används för att ge rätt näring till hjärtat. Den har också förmågan att tranquilize huvudet på en person. Detta rekommenderas i den medicinska ledningen på grund av dess många användningsområden. Det används i de läkemedel som används vid behandling av dreaminess och sömnlöshet. När en person räknare terror han eller hon lider av hjärtklappning som resulterar i felaktig tillförsel av blod till levern och hjärtat. Det tas normalt med angelikarot för behandling av sådana ärenden. Det är också givande vid hyperaktivitet och muntorrhet.

En annan viktig ingrediens är Poria Sclerotium. Dess viktigaste funktion är att främja blodcirkulationen i kroppen genom att ta bort blod stasis. Den styr också cirkulationen av Qi och kan lugnande levern. Den används främst inom det medicinska området för behandling av kronisk och akut hepatit. Det effektivt fungerar också mot de sjukdomar som fettlever och hepatocirros. Det används också för att hålla en bra balans mellan de förhöjda transaminaser.

Anemarrhena rhizom är en ganska populär ört i Kina. Den finns i både söt och bitter smak. Det är betydligt av kall natur. Studier visar att det förbättrar vätska produktion i kroppen och upphöra törsten hos en person. Det har också flera andra viktiga användningsområden också. Det är produktiv om en person lider av hög feber. Om det är ett fall av kronisk hosta tillsammans med tjockt slem då det föreslås att ha Anemarrhena Rhizom med gips. Det används också med pärlemorfjäril lampa för utrotning av många sjukdomar inklusive diabetes.

Vikten av Ligusticim Wallichii Rhizom kan inte inte kan ignoreras. Det är lika viktigt som de ovan nämnda tre ingredienser. Det är mycket användbart vid behandling av psykisk agitation. Detta är anledningen till att det används som en viktig ingrediens i Zao Ren Tang Wan.

Därför rollerna av dessa ingredienser är mycket viktigt att gör Zao Ren Tang Wan en unik medicin. Så om du eller din älskade man lider av rastlöshet, ångest och sömnsvårigheter då är det lämpligt att gå för denna kinesiska upptäckt.