prova dessa enkla men effektiva metoder för helande eksem och eliminera symptomen.

Det är väldigt tråkigt att det finns lite framsteg i behandlingen av eksem av den medicinska professionen. Många känner av den frustration som kan kännas med meningslösa resor till läkaren endast skall förskrivas med steroid krämer som endast kan användas under en kort tid och har ohyggliga biverkningar.

Men det finns många alternativa metoder för att eliminera symptom av eksem, av vilka jag har listat nedan som kan införlivas in i en rutin för att läka eksem och hålla det i schack.

Vitamin E Skin Cream. Vitamin E är ett fettlösligt vitamin är vida känd för sin roll i hudens hälsa. Inte bara hjälper det att läka eksem och redan skadad hud, men också håller huden stark och regenereras. Det finns massor av vitamin E krämer som finns, försöka gå för en helt ekologisk variation utan paraffin eller parabener.

Mjukgörande medel?? Många läkare ordinera lugnande som en del av en hudvård regim, vanligtvis som en del av en steroid kräm kombination. För vissa gör mjukgörare jobbet, men de gynnas inte alla typer av hud. Om du kämpar bort med mjukgörare, men du fortfarande få alla symptom på eksem och känsla kliande efter att tillämpa den, kan det vara dags att tänka på en annan form av återfuktning.

Du kanske vill prova något liknande den ovan vitamin E grädde eller någon annan oparfymerad naturlig hudkräm.

Blåbär bladextraktet blåbär blad innehåller en egenskap som kallas klorogensyra som har en anti-inflammatorisk effekt på huden. Detta kan erhållas i form av ett extrakt och kan appliceras på huden när det är enflamed som lugnar och hjälper läkning eksem. Om du har många allergier till naturliga livsmedel kan det vara en bra idé att kolla på en liten bit hud först se till att du inte har en allergi mot ämnet.

Carry fuktighetskräm med dig hela tiden i vardagen, även om du har återfuktad huden på morgonen, kan det finnas tillfällen på jobbet eller skolan där du hittar dina händer eller ansikte blir torrt. Vissa värme-och luftkonditioneringssystem kan ha en enorm inverkan på huden. Om du har en liten behållare av hudkräm med dig, kan du applicera vid behov. Detta kanske låter lite självklart men det är så lätt att glömma och orsaken till många ut-raster av eksem börjar med en torr bit hud som blir kliande.

Undvik parfymerade produkter En av de vanligaste irriterande för eksem är parfymer och starka kemikalier. Om du kan eliminera detta från ditt dagliga liv kommer du att vara på väg att förhindra ut-raster av eksem.

Först välja en icke-biologisk tvättmedel för dina kläder. Använd inte balsam i en tvätta kläder som de berörda kemikalierna kommer att orsaka irritation. De icke-biologiska tvättmedel är mindre hårda på kläderna och de kommer att känna sig lite mjukare.

De flesta människor som har drabbats av eksem under en längre tid kommer att vara medvetna om den irritation som orsakas av parfym och parfymerade produkter såsom deodoranter, parfymerad hudkräm etc. Om möjligt gå för de testade dermatologiska icke-parfymerade produkter. Det finns många tillgängliga så det borde inte vara svårt.