urinvägsinfektion lättnad – varför försöka en UVI naturlig botemedel

Många UVI drabbade kastar bort sina antibiotika och letar efter en alternativ behandling för urinvägsinfektion lättnad. Är du?

Om du redan har provat antibiotika men hade lite att ingen lycka, är du inte ensam. Den vanligaste behandlingen för urinvägsinfektioner är antibiotika. Tyvärr kommer ungefär 1 av 4 personer som använder antibiotika redevelop infektion veckor till månader efter deras så kallade bot.

Detta är delvis anledningen till att en UTI naturligt botemedel har varit så populär. Med förskott av forskning inom naturlig hälsa, är många tidigare antibiotiska användare försöker nu enkla lösningar som överträffar antibiotika. Om du letar efter naturlig lindring inom de närmaste timmarna, här är några enkla tips.

Varför prova en UVI naturlig botemedel?

Din urinvägarna är full av bakterier. Dock skulle döda alla bakterier vara mycket skadligt för din hälsa. Urinvägarna har “goda” bakterier och “dåliga” bakterier. De goda bakterierna är ansvarig för att hålla urinvägarna friska och balanserad.

De “dåliga” bakterier som orsakar UVI kallas E. coli. Denna bakterie är ansvarig för den smärta och brännande. Och eftersom antibiotika inte kan skilja mellan “bra” och “dåliga” bakterier, kommer det att döda oftast allt. Resultatet av att ta antibiotika kan vara en obalanserad och ohälsosam urinvägarna och en mer resistent stam av “dåliga” bakterier i framtiden.

Och den enda anledningen läkare fortsätter att förskriva antibiotika är att det är deras bästa alternativet. Tyvärr har många västerländska läkare och medicinska inrättningar tror fortfarande naturläkemedel är tabu trots att många nu forskat och arbete!

Här är några snabba åtgärder för att prova hemma!

tips för urinvägsinfektion lättnad

Det finns många saker som har visat sig vara effektivt för att bota din UTI naturligt. Här är några enkla saker du bör börja idag.

Ett. Håll blåsan spolas regelbundet genom att dricka mycket vatten. Män bör dricka 120 gram vatten under hela dagen och kvinnor bör dricka minst 90 gram.

2. Du bör också öka din immunitet genom att komplettera vitamin C, även kallad askorbinsyra. Den vitamin kommer att öka din immunitet för att bekämpa infektioner naturligt och även hålla blåsan surare.

Tre. Äta alla typer av bär har visat sig gynna urin lättnad urinvägsinfektion.

4. Du kanske också vill komplettera färsk persilja till din diet som kommer att agera som en naturlig antiseptisk.

Fem. Bära löst sittande kläder och sätta en värmedyna på nedre delen av buken har också visat sig hjälpa till med tillfällig smärta.

6. Även tranbärsjuice inte helt bota UVI, är det en bra dryck att dricka för att hjälpa spola E coli som är kopplad till urinvägarna s foder.

bota din infektion i 12 timmar eller mindre

Det är sant, forskning visar att nästan alla människor kan bota sin urinvägsinfektion på mindre än 12 timmar platta! Tyvärr är läkemedelsföretag gör allt de kan för att hålla denna information ur händerna.

Lär dig en 100% garanterad, steg för steg, forskat UVI naturläkemedel som fungerar i 12 timmar. Vår UVI Remedy rapport har hjälpt tusentals och kan hjälpa dig!

urinvägsinfektion lättnad