vad du behöver veta om infraröd hemmabruk

Du kan bli förvånad över att upptäcka att du inte behöver söka upp ett gym eller spa för att få en fantastisk bastu upplevelse. Det finns en bastu du kan komma att ha satt upp i ditt eget hem: en infraröd hem bastu.

Du kan bli förvirrad om vad en infraröd bastu är. När de flesta människor tänker på en bastu de tänker på finska bastur: sitter i en varm och ångande rum, svettas – och medan infraröd bastu är varm, är nära de ingenstans att ångande. Infraröd bastu blir alltmer populär bland dem som är hälsomedvetna eftersom de inte bara mer bekväm än finsk bastu, men också dra fler fördelar eftersom du kan bo i dem längre. Dessa nya typer av bastur använder infraröd strålningsenergi för att värma upp dig – inte luften omkring dig. Ungefär som den värme som ljuset avger, påverkar infraröd strålningsvärme bara fysiska föremål, såsom kroppen, och inte luften. På grund av detta, är det mycket lättare att andas i infraröd bastu för de flesta människor och de kan koppla av en stund.

En infraröd hem bastu finns i två huvudsakliga varianter: Cabin och portabel.

Kabinen infraröd bastu är, som namnet antyder, modelleras för att likna ett slags hytt. Ha en ställa in i ditt eget hem, behöver du ett rum som inte är fuktigt och antingen en del eller ganska lite utrymme, beroende på vilken modell du får. Dessa stuga modeller har ett elegant utseende till dem och du kan få dem i nästan vilken typ av trä. Priserna varierar beroende på storlek, vilken typ av trä, och den typen av uppvärmning mekanism bastun använder. Det finns flera sätt att skapa infraröd värme och olika modeller använder olika metoder.

Medan kabinen stil bastun ser mycket mer raffinerad och ger en mer autentisk spa-upplevelse, de bärbara stilar är mycket billigare och tar mycket mindre plats. De kallas bärbara för en ganska bra anledning: Du kan vika upp dem när du är klar och lägg undan dem till nästa gång du vill använda den. Det är typ av utan krusiduller, men för dem som vill kunna slappna av och avgifta i sitt eget hem på en budget, bärbara infraröd hemmabruk är en säker satsning. Ställ upp som en slags mini-tält, beviljas du hål för armar och huvud för att sticka ut ur bastun.

Verkligen en bärbar infraröd hem bastu är det ultimata inom bekvämlighet eftersom du kan läsa eller titta på tv samtidigt avkopplande. Oavsett vilken typ du väljer, är du i för en otrolig upplevelse som ingen ens trodde var möjligt att ha hemma innan.