viktiga fakta om JWH och dess effekter

Det finns också några fysiologiska effekter såsom ökad nyfikenhet, ökad humör, tankeflykt, ökad känsla för humor, mild eufori, minskad koncentration, avkopplande staten, manodepressiv, surrande eller brummande, etc. De fysiska effekterna varierar också från tid till tid, varaktighet till varaktigheten. Såsom blodsprängda ögon och hängande ögonlock, tunga sjunkande känsla, visuella effekter, respiratorisk förtryck, gastrointestinala obehag, kontrollerad andning etc. Det har också olika positiva effekter såsom anti-ångest och smärtlindring. Men, dessa resultat är osäker till denna dag på grund av bristen på resultat från undersökningar och studier. Därför förslaget för dess medicinska ändamål och de terapeutiska resultaten är fortfarande under frågor.

Det finns knappast något fall för att dö av JWH är känd, rökning höga doser av JWH kan visa sig vara riskabelt. Rapporter har visat att skrämmande och farliga effekter består av, extrem sedering leder till eufori, koma, ångest, paranoia, kräkningar, kortsiktiga minnesförlust och lätt förvirring. Det kan skapa chockerande hjärnan effekter, kan orsaka skadliga livshotande hallucinationer och kramper. Bortsett från detta, innehåller skrämmande fysisk effekt i det kardiovaskulära systemet ökat blodtryck och hjärtfrekvens också, kan vara ett hot mot användarens kropp. Därför måste dessa effekter inte ignoreras annars kan det bli mycket allvarliga sjukdomar.

Det är mer oroande att JWH kan ha en större möjlighet för missbruk. Det är ett välkänt faktum om man faktiskt förklara abstinenssymptom när han begränsade sig från att använda JWH. Han mötte illamående, skakningar och kräkningar, verkade anfall av huvudvärk, diarré, hjärtklappning, sömnlöshet, och även otålig med oklara tankar. Han kunde inte minnas mest av minnet av barndomen. Så den farliga punkten är att missbruk kan vara hänt från tendens att använda JWH.

Med alla fakta på gång i förhållande till JWH, särskilt dess skadliga effekter på den mänskliga kroppen, förblir frågan obesvarad. Det finns olika rapporter som redan talar webben. Å andra sidan är den informationen är inte särskilt tydlig. Det finns inga kliniska bevis och vetenskapliga studier för att stödja dessa fakta, det är klart att det bara kommer att bli ett annat rykte. Äntligen, måste jag säga att utan att veta väl om något, att använda det helt bör undvikas. Risky drog som JWH-250 bör inte transporteras enkelt och alla bör alltid vara medveten om att använda dessa typer av läkemedel.