hur att hypnotisera din väg till större manliga bröst

Du har hört talas om att bli hypnotiserad att dansa som en kyckling, men hur som hypnotiserad att växa större manliga bröst? Studier visar att det faktiskt fungerar!

Sinnet kroppen Konceptet är en väl etablerad medicinsk princip. Ditt undermedvetna styr din andning, hjärtslag och matsmältning. Den styr också de hormoner som utlöser manlig bröstförstoring.

I sin bok, “Dr Susan Love, bröst bok, “författare, kirurg, och forskaren Dr Susan Love, rekommenderar MD visualisering (en form av hypnos) som ett alternativ till bröstimplantat.

Enligt Dr Kärlek, genomfördes en studie där kvinnliga deltagare placerades i ett tillstånd av djup avslappning och berättade att föreställa sig att deras bröst växte. Efter detta varje dag under tolv veckor, hade hälften av deltagarna att köpa större behåar!

En liknande studie publicerades i “The American Journal of Clinical hypnos” 1977. Enligt forskarna ökade studiedeltagare sina bröst med i genomsnitt 1.44 inches på bara tolv veckor. 85% kunde visa en betydande utvidgning i deras bröst, medan 28% nått de mål de hade satt för sig själva i början av programmet.

Eftersom män och kvinnor föds med exakt samma bröst anatomi, kan hypnos hjälpa dig att nå dina mål manliga bröstförstoring också!

Helt enkelt hitta en lugn plats att koppla av efter fem minuter och tro att det är en varm, våt handduk som täcker brösten. Så levande som möjligt, föreställa brösten växer och expanderar under handduken. Gör detta dagligen.

Det är ett enkelt, kostnadseffektivt gratis sätt att stimulera manliga bröstförstoring!