hur man ska behandla en bråck

Det finns ett antal medicinska tillstånd som vi bör arbeta över och som vi behöver för att lära sig att ta hand om. En som massor av människor har – men inte har möjlighet att veta det för en otroligt lång tid är ett bråck. Detta är en form av bula som skapas när innehållet i magsäcken rinner genom ett svagt område inom mage muskler.

Problemet med det är att dessa människor inte förstår vilka svårigheter de har, eftersom det inte kommer att ge några indikationer eller smärta. När det blir mer sofistikerade människor kanske kan söka en liten bula och de kommer att känna något obehag när de hostar eller när de lyfter något tungt över deras huvuden.

När det gäller detta villkor finns det ett par vanliga typer som någon kan ha. Den första är en oreducerbar bråck. Detta är en sak som inte kan kondenseras och det finns bara en behandling för det – operation. Du kan behöva anställa en kirurg gå inom, sätta innehållet tillbaka in, och än att reparera det svaga området inne i buken. Detta är dyrt – men måste göras så att det inte blir så dåligt att det kan vara dödlig.

En annan typ som folk kan ha kallas reducerbar bråck. Vilket innebär att du kan driva innehållet tillbaka i magen och hålla den där under en liten tid. Det finns speciella saker man kan köpa – som kommer att åstadkomma detta för dig.

Det smartaste att använda när man försöker att prova detta är att använda sig av ett bråck bälte. Detta är tänkt att hålla den stadigt är på plats under underkläder eller kanske en Suspensoirn.