naturläkemedel för tandlossning – få tillbaka ditt glada leende

Parodontit är något som du bör behandla omedelbart. Men om du vill veta hur man kan bota en sådan sjukdom, vet du bättre vad dina alternativ är. Håll n tänka på när sjukdomen lämnas obehandlad kan den leda dig till mer allvarliga tillstånd. Även om vissa av de särskilda former av denna sjukdom är inte så smärtsamt och inte hämmar några tecken liksom symtom, inte förrän sjukdomen är redan på förskott scenen.

Parodontit är en inflammation samt infektion i tandköttet, den anslutande fiber som stöder såväl som omger tänderna och även ben av dina tänder. Det är en av de främsta orsakerna till förlust av tanden bland vuxna som är bara i mitten av 30-talet av ålder. Denna typ av sjukdomar orsakas oftast av bakteriella pesten, vilket är en klibbig och färglös substans som bildas på tänderna. När plack inte har tagits bort av tandtråd eller borstning, kommer det snart bli tandsten eller tandsten. Däremot finns det ingen anledning för dig att leva med denna typ av sjukdom. Det finns massor av åtgärder som du kan få på. Så, om du letar efter dem, här är några av de naturläkemedel för tandlossning.

Ett. Vitamin C – Det är känt som ett bra anti-oxidant. Det hjälper dig att reparera de bindvävsfibrer samt påskyndar regenerering av ben som skadas av sjukdomen. De människor som har brist med C-vitamin är kända för att vara mottagliga för att ha sjukdomen. Så skulle det vara bäst för dig att berika C-vitamin i kroppen, genom att bara äta frukt och grönsaker som är rika med det.

2. Vitamin D – Det är känt att ha stora anti-inflammatoriska egenskaper. Därför kan det minska eller minimera din sårbarhet för att ha sjukdomen. Om du befunnit dig D-vitamin brist, skulle det vara bäst för dig att exponera sig för solen i ca 10 till 15 minuter. Tänk på att solen är en av de stora källorna till vitamin D, så du kan ha en sådan gratis.

Tre. Tea Tree Oil – Det är också en av de bästa naturliga botemedel för parodontit som du kan ta. Denna olja har visat sig vara effektiva i kampen upp tandköttsinflammation. Det är också en bra behandling för att minska graden av blödande tandkött och andra gummi-relaterade sjukdomar.

Tandlossning kan ta bort din tilltalande leende. Så, om du vill behålla det leende, skulle det vara bäst för dig att bekämpa sjukdomen i tidigast möjliga tid.