över disk rättsmedel för kantig keilit

Det finns ett antal över disk rättsmedel för vinkel keilit som du kan köpa från apoteket eller stormarknad. Dessa gör har olika grader av framgång och en del bara verkar få lite tillfällig lindring.

Kantiga keilit är en bakterie-eller svamp-tillstånd som resulterar från att ha allvarlig inflammation runt kanterna av läpparna. Detta kan leda till sprickbildning, splittring och skorpbildning i området och kan orsaka stor smärta och skam. Villkoret är mycket synlig på grund av sitt läge och mycket smärtsam, på grund av att munnen är i konstant bruk för att tala, äta och dricka, och varje gång rörelse händer, detta kan förvärra det drabbade området, vilket gör splittringar mer uttalad.

Dessa faktorer gör snabb behandling en nödvändighet och väldigt ofta, över disk rättsmedel för kantig keilit är det första en lidande försöker.

En enkel behandling du kan köpa är vaselin. Även om detta inte kommer att behandla de bakterier eller svampinfektion, en del människor tycker att ett tunt lager av detta kommer att ge viss smärtlindring, om än tillfälligt. Likaså. vitamin E olja, eller Aloe Vera gel kan användas. Topikal antimykotisk medicinering kan också användas. Vanliga typer är econazole, klotrimazol och nystatin. Om du använder någon av dessa, är det bäst att tala med din läkare eller apotekspersonal förväg.

Andra över disk rättsmedel för kantig keilit inkluderar tillskott av vitamin B, järn och zink. Dessa kan vara användbara där roten orsaken till tillståndet är identifierad som en näringsbrist. Men att ha en betydande effekt, dessa måste tas under en längre tid och de kan bidra till att förhindra framtida utbrott.

Naturligtvis, men förebyggande är viktigt, är den mest akuta frågan att ta itu med är det aktuella utbrottet. Nyckeln för att snabbt eliminera smärtan är att svälta det drabbade området av fukt och syre som utan dessa, kan svampinfektionen och bakterierna överlever inte och tillståndet kommer att läka med fart.

Om du har hade knäckt läpp hörn eller sårskorpor i mer än ett par dagar, är det troligt att villkoret har fått fäste. Om du vill titta på bilder som kan hjälpa dig att kontrollera din egen kondition, kan du ladda ner denna enkla och effektiva natten botemedel som är helt garanterat att det fungerar snabbt. Detta botemedel kommer att torka ut det ömma området inom några timmar, vilket ger snabb och varaktig lindring.

Se nedan för mina rekommenderade botemedel.