pepparmintolja aromaterapi-ny metod för användning

Peppermint är den mest använda aromatiska i världen, av goda skäl. Den kan användas i livsmedel, läkemedel, kosmetika, och nu, T-shirts. Denna eterisk olja var väl känd av de gamle i Egypten och Rom. Peppermint växer naturligt i Europa, Nordamerika och Australien i mer än 20 sorter, och en av de få eteriska oljor växterna växer i USA. Det har gjorts många studier om aromterapi kvaliteter pepparmint.

Den viktigaste komponenten i denna stora anläggning är mentol. Enligt British Medical Journal, lindrar lukta mentol huvudvärk och smärta nerv. Det som beslutats i det vetenskapliga samfundet som pepparmynta håller dig alert och fokuserad. Pepparmintolja aromaterapi kan användas för anti-inflammatorisk, lindra muskelspasmer och smärta, dödar virusinfektioner, rensar lunga, och hjälper sooth matsmältningsbesvär.

Peppermint hjälper mycket i matsmältningen av livsmedel. Om masseras in magen när gasformig obehag kan lokaliseras, kommer oljorna hjälper slappna tarmen och leda till ökad effektivitet. Det kan till stor hjälp intestinal spasmer, matsmältningsbesvär, illamående, och colon irritabile. Den kan också användas för att lindra klåda från en mängd olika facetter, från ringorm, skabb, herpes, och gift ek. Det hjälper också förstöra dåliga bakterier och virus.

Genom att använda ny teknik, har pepparmyntsolja lagts in i t-skjortor, och kommer att förbli aktiv under många tvättar. 100% av användarna överens, ger doften dig en stimulerande känsla samtidigt bär skjortan.