användbar information om hyperakusi behandling

Hyperakusi behandlingen i allmänhet förvärvas genom att ta mediciner, som genomgår terapi, med örat apparater, och kirurgi. Läs den som diskuteras i denna artikel om dessa metoder.

hyperakusi behandling: medicinering

Ibland mediciner hjälper till att minska symtomen på hyperakusi. Men folk inte alltid entusiastisk om att använda läkemedel som dessa är ofta förknippade med negativa biverkningar och föga imponerande resultat. Ändå, ångestdämpande mediciner och antidepressiva medel är oftast mycket hjälpsamma med de psykologiska effekterna av hyperakusi. Här är några mediciner att tänka på:

• Klonazepam eller lorazepam i låga doser
• Antidepressiva som tillhör SSRI familj
• Anti-migrän läkemedel inklusive topiramat, verapamil, betablockerare och tricyclics
• oxcarbazapine och andra anti-beslag droger
• Baklofen

Det är verkligen bra att ta antidepressiva och ångestdämpande eftersom dessa är formulerade för att minska ångest, depression, eller tvångsmässigt tänkande på grund av symptomen av hyperakusi. Migrän kan också vara ett resultat av hyperakusi, och därför hjälper det att ta några anti-migrän droger. Anti-beslag medicinering däremot hjälpa till att hantera irriterad nervbanor medan hjärnstammen hyperakusi svaren kan behandlas Baklofen.

hyperakusi behandling genom örat apparater:

Ett annat sätt att skaffa hyperakusi behandling är genom användning av örat enheter som proppar och generatorer ljud eller maskers. Proppar är användbara på ett sådant sätt att bullret som patienten utsätts för minskas. Men det finns teorier som säger att långvarig användning av dessa örat apparater är inte bra eftersom de kan bara göra hyperakusi förvärras. Att utsättas för buller har en habituerade effekt och denna effekt kan minskas genom att minska ljud eller buller. Å andra sidan, en del människor tror fortfarande att det hjälper att använda örat apparater precis hur användningen av solglasögon hjälper till att skydda ögonen från bländning av solen. Elektroniska bullerdämpande anordningar sägs också vara till hjälp även om deras effekt är inte lika stor som de andra passiva metoder. Ljudgeneratorer eller maskers används för hjärnan och nervsystemet konditionering att göra dessa system tolerant mot ljud och buller. De fungerar som hörapparater men kräver månatliga omställning för gradvis desensibilisering.

hyperakusi behandling genom terapi:

Hyperakusi behandling kan också förvärvas genom Tinnitus Omskolning Therapy (TRT). Tinnitus Omskolning Therapy (TRT) är en kombinerad metod för psykoterapi och använder sunda generatorer. Som en fråga själva verket är denna metod mycket populär i dessa dagar. Men du måste förstå att du måste ägna en avsevärd tid.

Hyperakusi behandling kan också förvärvas genom psykologisk terapi speciellt att ångest och depression är ofta resultatet av hyperakusi. I sådana fall hjälper det att rådgöra med en psykolog eller en psykiater eller någon hyperakusi expert. Det är bättre att lära sig att köra din uppmärksamhet från hyperakusi än utvecklar besatthet om hur man kan stoppa det. Tvångssyndrom mediciner hjälper också.

hyperakusi behandling genom kirurgi:

Denna hyperakusi behandling används sällan, men kan människor med helt oanvändbart hörsel gynnas mest av kirurgi.

Hittills har endast fyra metoder som vanligen används för att förvärva hyperakusi behandling. Trots mycket få, ger det fortfarande hopp om att hyperakusi är inte ett tillstånd som man måste leva för en livstid. Med, medicinering, anordningar örat, terapi och kirurgi, kan man minska definitivt eller kanske bli av med symptomen på hyperakusi.