arbetande lagar förångare

Vi vet alla rökning är skadligt för hälsan och att sluta röka är verkligen en svår uppgift. Beroendet av rökning tar många liv varje år i hela världen. Även dödligheten på grund av rökning och sjukdomar orsakade av rökning är mycket hög människor är inte redo att sluta röka. Den första och i förgrunden mest hot mot människor är cancer. Rökning orsakar mun, lungcancer. Förångare är ett bra substitut för rökning. Vid rökning röken inhaleras medan förångare bara ångorna av växten inhaleras. Eftersom ångorna inte går in i lungorna således studier visar att risken för lungcancer minskas. Även den person som sitter bredvid Vaporizer användaren inte andas in röken som är fallet med rökning, så ingen fråga om passiv rökning är där. Även förångning åtgärden tar bort tjära från röken.

Alla fördelarna med att använda förångare kommer från den här egenskapen. De viktigaste komponenterna i anläggningen levereras till ångorna. Detta görs genom uppvärmning av örten till en temperatur lite lägre än den temperatur som erfordras för förbränning. På detta sätt all rök och skadliga biprodukter undviks. Det finns många faktorer som påverkar produktionen av förångare. Några av dem är temperatur, täthet av provet, vikten av växten som används, vattenhalt, likformighet av material i det slutna utrymmet, använt växten kvalitet, tid för vilken ångan lagras och metod med vilken ångorna inhaleras. Ju längre ångan lagras den kortare är effekterna. Således kondens del påverkar också ånga utgång. Olika växter behöver olika uppvärmningstemperaturer att ge ångor. Liksom de Kryddnejlika behöver värmas på etthundrafemtio grader Celsius temperatur, är Dandelion upphettas vid 125 grader Celsius till etthundrafemtio grader Celsius temperatur, är lavendel upphettas vid en lite lägre temperatur som är omkring hundra grad Celsius temperatur, Peppermint, Sage, Saint Johns vårta, passionsblomma, timjan och älgört upphettas vid 100-150 grader Celsius temperatur. Tobak behöver värmas på etthundratjugo grader Celsius temperatur till etthundrafemtio grader Celsius temperatur. Växter som Aloe Vera, nattljus, vitlök, ingefära, ginseng och lakrits måste upphettas till en relativt högre temperatur. De kräver upphettning vid 175 grader Celsius temperatur till tvåhundra grader Celsius temperatur. Om växtmaterialet eller örten inte värms till önskad temperatur vi inte kan extrahera ångor ordentligt och resten nivå kommer också att stiga. Detta kommer att leda till mer kostnadseffektiva och användaren kommer att få ångor som kan vara kontaminerade med föroreningar.