borttagning av förångare av produkter

Vaporizer reaktion producerar biprodukter som måste tas bort. Genom produkter omfattar butadien och spår av tunga reaktionsbiprodukter produkter. Denna reaktion kallas hydreringsreaktion och området varifrån efter produkter skall avlägsnas är hydreringsreaktionszon. Åtgärder som ska följas i processen för avlägsnande av biprodukter är införandet av selektiva hydreringsreaktionszon som är vatten blandat med avfall materia i en butadien extraktion Vaporizer som innehåller en fraktionering område. Fraktionering är en process som använder värme för att separera en substans in i dess komponenter. Nästa steg är att tillåta onormal bakåtriktat flöde av vätskor. Detta görs med raffinatström från en butadien utvinning zon. Detta följs av att ta bort en förångad ström innehållande butadien. Den har en reducerad koncentration av tunga reaktionsbiprodukter från förångaren. Sedan den koncentrerade vätskeformiga produktflödet utvinnes och avlägsnas. Denna ström innehåller tung reaktion av produkter från förångaren. Sista steget är att införa den förångade ström innehållande butadien in i den butadien extraktionszonen. I ovan nämnda process fraktioneringszonen innehåller teoretiska steg 3-7 till antalet. Även i denna process återflöde för att mata molförhållande i fraktioneringszonen är från ca punkt noll en till omkring punkt noll två.

Ovannämnda process hävdar att den koncentrerade vätskeformiga produktflödet innehållande tunga reaktionsbiprodukter avlägsnas i en mängd mindre än omkring hälften av viktprocent av den selektiva hydreringsreaktionen utflödet. Denna process för utvinning av butadien sker vid en temperatur av omkring åttio grader Fahrenheit till omkring två hundra grader Fahrenheit och tryck är omkring fyrtio till omkring hundra psig. Andra process motsvarar fältet av konst i vilket uppfinningen hör är borttagande av högmolekylära reaktionsbiprodukter från en selektiva hydreringsreaktionen zon där vatten blandas med avfallsprodukter. Vi har redan diskuterat processen för produktion, utvinning och rening av butadien. Vi vet också användningar av butadien. Syntetiskt gummi framställs med butadien.

Butadien självt produceras av termiska och katalytiska reaktioner av kolväten. Kolväten är föreningar som bildas genom bindning av väte och kol molekyler. Etylacetylen och vinylacetylen och många sådana produkter produceras när råa butadien strömmar produceras. Dessa produkter ska hanteras varsamt eftersom acetylener är explosiv i naturen. Även acetylener framställa polymerer som inte är önskvärda. Också dessa acetylen föreningar är ett hinder i produktionen av syntetiskt gummi. På grund av alla dessa skäl acetylen måste tas bort. Detta görs genom att selektivt hydrera råa butadien strömmar. Detta görs en speciell hydreringszon. I denna zon diolefiner bildas från acetylen.