hur man kan se och känna yngre längre

Det är ett faktum att vi alla lever längre och, vad mer ska vi leva ännu längre. Enligt yttranden från vissa framstående vetenskapliga organ vi ska mycket snart alla vara levande till 100 år eller mer, vilket är underbart, så länge vi är friska och kan njuta av våra liv till fullo.

Normalt åldrande är en naturlig process. Från det ögonblick vi föds, är de celler som bygger upp organ, körtlar och alla andra delar av vårt system dör hela tiden och ersätts av nya. Samtidigt som vi växer och utvecklas, är graden av vårt cellreproduktionen mycket större än andelen av våra celler dör.

Vilket innebär att vi producerar mer kraftfulla celler vid denna tid att detta växande. Det uppskattas att medelåldern börjar normalt någonstans runt 25 års ålder, och kroppen börjar sin långa varva ner, vilket än fortsätter genom ålderdom. Den mänskliga kroppen är allt för ofta ses som en samling separata oberoende system. Det är därför det finns så många olika specialiteter inom medicin.

Vi har Endocrinology hantera de körtlar, Urology behandlar blåsan. Njurmedicin behandlar njurarna, Gynekologi handlar det reproduktiva systemet, reumatologi behandlar reumatiska sjukdomar, kardiologi arbetar med hjärtat och cirkulationen – listan kan göras lång.

I själva verket var och en av de enskilda systemen i kroppen är mycket beroende på var och en av de andra. Kroppen kan inte överleva utan ett av de system som bekräftar detta faktum. Därför, för att det allmänna hälsotillståndet i kroppen för att vara bra, bör alla individuella system såsom cirkulationssystemet, nervsystemet, skelettet, matsmältningssystemet, endokrina systemet och immunsystemet alla balanserad och bör samordna med varandra .

Denna samordning beror inte bara på yttre saker som bra kost, motion och frihet från stress, beror det också en hel del på den faktiska interna struktur och hälsa varje cell i varje av de enskilda systemen. Från det ögonblick vi föds cellerna i våra kroppar dör och ersätts av nya.

Kvaliteten på celler utbyte beror på kvaliteten på de celler som de ersätter. Med andra ord den döende cellen är ritningen av den nya cellen. Biologisk åldrande startar när kvaliteten på de celler i hela kroppen börjar försämras. När vi är unga cellerna som dör ersätts med nya energiska och kära.

Detta cellulära ersättare fortsätter under hela vår livstid. Men när kvaliteten på de nya cellerna ersätts nedgångar, vilket sker genom tidigt åldrande eller sjukdom, då det gör att kvaliteten på hela vårt liv. Vid slutet av dagen är vi bara så stark eller så friska som alla våra individuella celler.

problemet med traditionell medicin

Har du någonsin varit “ogillade” av din läkare med en “ta dig samman prata” när han inte kunde diagnostisera sjuk-relaterad orsak? Där du lämnar praktiken med en otäck känsla eftersom du fick idén du var retlig? Men fortfarande lider vaga hälsoproblem?

Om du lever ett upptaget och stressigt liv och nå din 40-talet eller 50-talet, förändringar du kan uppleva hälsoproblem såsom en minskad energi, vitalitet och intresse för livet. Eller du har inget intresse vare sig fysisk eller psykisk kontakt med andra människor och alltför ofta den första funktionen att lida är din sexuella intresse och förmåga.

Tyvärr, idag händer det ovanstående scenariot mer och mer. Det är ett obestridligt faktum att vi alla lever längre idag och det skulle vara orimligt att inte acceptera att i vissa avseenden vår livskvalitet har förbättrats genom ortodoxa medicinen.

Till exempel: heart bypass-operationer är nu vanligt och tusentals patienter har fått ett nytt liv som en följd av detta förfarande. Blockerade blodkärl runt hjärtat ersätts med nya tagits från andra delar av kroppen.

Många livräddande läkemedel har utvecklats av läkemedelsindustrin, från de första dagarna av antibiotika till upptäckten och administrering av insulin för diabetiker att belysa två. Listan över dessa läkemedel fortsätter att inkludera hjärtmedicin, smärtstillande och många andra.

Frågan och problemet är dock att forskarna och uppfinnare av dessa läkemedel inte någonsin gjorde formulerat dem för permanent bruk. Det är så ofta problemet med över-förskrivning av läkemedel där farorna med biverkningar och missbruk är mest märkbar. De flesta läkemedel är utformade för att ta itu med symptom på en särskild sjukdom eller sjukdom.

Men det finns tillfällen då vi inte är riktigt sjuk, och där det inte finns någon livshotande sjukdom diagnostiseras. Det finns bara en konstant känsla av trötthet. Det är under dessa tider då det är omöjligt att ladda batterierna genom naturlig sömn som vi vaknar fortfarande trött på morgonen.

Det finns ett enormt tvivel om att de forskare och uppfinnare i många av dessa droger som någonsin formulerat dem för permanent bruk. Det är så ofta problemet med över-förskrivning av läkemedel där farorna med biverkningar och missbruk är mest märkbar.

De flesta människor har ingen önskan att bli beroende av någon form av kemisk medicinering för att få dem genom deras dagliga liv. De vill inte vara beroende av, eftersom så många människor är, till lugnande medel, sömnmedel, antidepressiva, smärtstillande och blod piller tryck. Alla dessa veta för att ha oönskade biverkningar, och ingen av dem verkligen lösa problemet. Deras primära åtgärden är att helt enkelt täcka upp symptomen.

Det är ett faktum att varje ny ortodoxa medicinska upptäckter verkar för att bära med sig biverkningar. Så många undrar droger, ursprungligen ses som stora genombrott, utsätts senare ha dessa oönskade biverkningar.

Dessa inkluderar Valium, Ativan, betablockerare, kortison och nu Halcion, vilka är några exempel på vilka typer av läkemedel som har gjort allmänheten, och i viss mindre utsträckning den medicinska professionen själv, leta efter mer naturligt, mindre giftiga, hälsoskadliga, och beroendeframkallande metoder för att administrera behandling till behövande patienter.

Denna medvetenhet om biverkningarna är uppenbart eftersom de mer välkända kompletterande eller alternativa tekniker blivit trendigt och mer önskvärt. Dessa inkluderar homeopati, aromaterapi, Herbalism och så vidare.

Anti-aging och hälsa hemlighet “rika och berömda” lite i taget blir upptäckt av allmänheten.

Doktor Peter M. Stephan från Stephan Clinic i London har tränat biologisk medicin för mer än tjugofem år. Han fick sin grundutbildning i Cellterapi efter arbete och teorier av framlidne professorn Paul Niehans som utvecklat Cellterapi in1931. Hans behandling involverat injektion av nya embryonala celler tagna från får.

Vid den tidpunkt då ortodoxa läkarkåren beskrivs hans idéer som “quakery” och de säger att det aldrig skulle fungera. De beskrev det som potentiellt farlig och ändå följande personer sökte sig till klinikerna i Switserland och London. Storbritanniens premiärminister: Sir Winston Churchill, president Charles de Gaulle i Frankrike, förbundskansler Konrad Adenauer från Tyskland, kejsaren och kejsarinnan av Japan, President Dwight D. Eisenhower i Förenta staterna, och många fler.

Alla dessa människor var aktiva i mycket hög ålder och imponerade världen med sin kraft och vitalitet. De hade alla de bästa läkare och ändå de sökte ett alternativ.

I sin bok “Total Wellness” Doktor Peter M. Stephan påpekar hur du kan uppnå god hälsa och livslängd med sin senaste utveckling som kallas “Bio-Nutritional Therapy”. Detta innebär en rad naturliga biologiska Livsmedel som utnyttjar principerna om den tredje generationen av Cellterapi och hans 25 års erfarenhet inom området för föryngring.

Om du vill upptäcka mer om hans Bio-Nutritional Therapy och lär dig hur du kan stanna yngre längre, kan du ladda ner boken gratis på vår hemsida.