oral kelering nyckeln till ett friskt hjärta

Läsa statistik för hjärtsjukdomar i västerländska samhällen är alarmerande. Oral kelering är en effektiv avgiftning behandling för att eliminera en av sina viktigaste orsaker. Högt blodtryck är den första indikationen av plack byggs upp inne i hjärtat artärerna som leder till nästan 30% av alla dödsfall i Amerika. Detta villkor tillsammans med brist på motion och rökning har gjort hjärt-kärlsjukdom mer av ett hot mot liv än cancer.

Läkare använder termen “kardiovaskulär sjukdom” för något tillstånd som påverkar cirkulationssystemet. En av de viktigaste faktorerna för hjärtsjukdomar, åderförkalkning eller “åderförkalkning” resultat från överskott plack och som fäster på väggen av blodkärlet, bromsande blodflödet och i sin tur gör hjärtat arbeta hårdare. Plack innehåller tungmetaller, “LDL” kolesterol och överskott fettsyror. Dessa element innehåller egenskaper som korroderar kärlväggen, skapa insättning områden för plack.

Plack bildas av kalciumkarbonat, begränsar en icke vattenlöslig mineral, som innehåller metall, absorptionen av syre, vitaminer, enzymer och mineraler, leder till hjärtsjukdomar och kan orsaka en blodpropp till form, som kan utlösa en hjärtattack. För att återställa korrekt blodflödet, kan det kirurgiska ingreppet av “angioplastik” utföras: införandet av en “ballong” för att utöka artären och placeringen av en “stent” för att behålla öppningen används.

Emellertid itu hjärtkirurgi inte roten av problemet. Eliminering av plack och dess tungmetaller kan uppnås genom muntliga kelering. Kelering terapi är en avgiftning process som binder skadliga ämnen i blodet som ska spolas ur kroppen via urinen.

Kelering terapi utvecklades på 1950-talet och har förfinats över tiden. Den lämpligaste formen av kelatbildare “EDTA” (etylendiamintetra-ättiksyra) som lätt kan absorberas av kroppen upptäcktes 1984 av Harry W. Hersey. Istället en intravenös lösning, är en flytande och mjuk-gel formel nu tillgänglig. Så lätt att ta andra näringstillskott, med förmågan att vara massproducerade, gör muntliga kelering en livskraftig och prisvärt alternativ till hjärtkirurgi. Detta genombrott formel har utvecklats av Goldshield Elite och distribueras som “Original Oral kelering.”

Som en avgiftning regim från tungmetaller, har oral kelering visat sig vara effektivt. Men kelatbildningsmedel inte kan betraktas som en “magisk kula” eller en övernattning botemedel för att plack byggs upp i artärerna. För kelering terapi att vara verkligt effektiva, är livsstilsförändringar som rökstopp och omvärdering av kostvanorna rekommenderas.