prova dessa sju naturliga botemedel för astma

Om du är astmatiker, kan det kännas som ditt liv styrs genom att ta mediciner för att förhindra nästa attack. Naturliga botemedel för astma blir en populär metod för att minska beroendet av medicinering, och sätta dig tillbaka kontrollen över ditt liv. Här är sju vanliga naturläkemedel som du kan använda för att kontrollera din astma.

Ett. Eliminera mjölk och mejeriprodukter ur kosten. Mjölkprodukter kan öka slemproduktion, och skapa förutsättningar som ökar risken att drabbas av en attack.

2. Håll dig borta från rök, föroreningar, mögel och damm. Alla dessa ämnen irritera slemhinnan i luftvägarna, och kan utlösa en attack. Du kan prova en semester till ett annat klimat, för att se om det friska bergsluften eller locales oceanen är bättre för din andning.

Tre. Prova en eliminering kost. Sluta äta vete produkter, socker, livsmedelstillsatser, kött, sojaprodukter och mejeriprodukter. Efter en vecka, lägga en enda matgrupp tillbaka för att se om det utlöser din astma. Det kan ta lite tid att göra denna typ av detektivarbete, men det kan hjälpa dig att upptäcka din astma triggers så att du kan undvika dem.

4. Experimentera med traditionell kinesisk medicin. Kombinationen av kostförändringar, växtbaserade läkemedel och akupunktur har varit framgångsrikt för många astmatiker.

Fem. Ta ett yogapass. De kontrollerade andningsövningar kommer att stärka dina lungor, och hjälpa din hela andningsorganen arbeta mer effektivt. En extra bonus är att du får hela din kropp i form, och känner sig piggare.

6. Om du lider av ansträngningsutlöst astma, ta en extra dos av vitamin C en timme innan du tränar. Studier har visat att detta kan minska ansträngningsutlöst astma.

7. Om du har en astmaattack, och din medicinering är inte med dig, dricka två koppar starkt svart kaffe. Koffeinet kommer tillfälligt öppna upp luftvägarna tills du kan få till din medicinering.

Om du funderar på naturliga botemedel för astma, prata med andra som har använt metoden innan för att ta reda på vad som fungerat bäst för dem. Införliva naturliga metoder i din nuvarande behandlingsplan kan göra dig friskare och sätta dig i kontroll över din astma.