reflux hjälp – 7 hemligheter om naturliga botemedel och sura uppstötningar

Sura uppstötningar drabbade, om du letar efter reflux hjälp, är den här artikeln för dig! Om du letar efter information om populära antacida och mediciner, kanske du vill “tillbaka på” rätt nu!

Tyvärr är läkemedelsföretagen kommer att göra allt de kan för att hålla denna information ur dina händer! Lyckligtvis är det första tillägget (pressfrihet) gör naturlig hälsa och homeopatiska behandlingar de snabbast växande behandlingar i världen! Men farmaceutiska lobbyister gör vad de kan för att hålla kraftbolag drog i svart.

Om du letar efter enkla, men effektiva sätt att naturligt bota sura uppstötningar, kommer den här artikeln vara mycket fördelaktigt. Eftersom du kommer att finna att för att bota sura uppstötningar, måste du bota din kropp och din hälsa. Och du kan börja med helande din matstrupen vävnad och nedre matstrupen sphincter.

Här är 7 hemligheter om naturliga botemedel och sura uppstötningar.

tips för att naturligt bota sura uppstötningar

Ett. Sura uppstötningar kan botas helt, men det kan bara ske genom nytänkande hur du kan hjälpa och skada matstrupen och nedre matstrupen sphincter (LES). Matstrupen är röret som transporterar maten till magen och LES är muskeln klaff som öppnas och stängs för att tillåta livsmedel att gå in i magen. Typiska uppstötningar drabbade brukar ha skadat båda dessa vävnader. Tyvärr, mediciner och antacida göra något för att läka vävnaden. (Det är därför som tar mediciner och antacida är en ond cirkel.)

2. Det finns många saker du kan göra för att återställa din matstrupen hälsa. Till exempel, ta en tesked honung precis innan du går till sängs är en bra start. Honung kommer naturligtvis läka alla typer av vävnad, inklusive huden, på grund av en naturlig “mirakel” förening som finns i honung.

Tre. Vi rekommenderar också att dricka mycket vatten. Dricka vatten under hela dagen är ett bra ställe att börja eftersom vatten gynnar kroppen på tusentals sätt, inklusive reflux. Det skulle kunna anföras att du dricker ett stort glas vatten efter varje måltid för att hjälpa till att ge LES en tät försegling över magen.

4. Din kost är också mycket viktigt för att behandla din reflux. För de första dagarna av din naturliga hem behandling, bör du bara äta mjuk mat. Genom att stanna borta från krispigt livsmedel, kan du undvika ytterligare skador på båda vävnaderna. Vi rekommenderar mycket frukt och grönsaker under början av din behandling.

Fem. Visste du att sura uppstötningar orsakas av för lite magsyra? För att ge magen tillräckligt sura för att smälta maten ordentligt, bör du komplettera din kost med äppelcidervinäger. Äppelcidervinäger är mycket surt och laddad med många mineraler och vitaminer. Genom att ta en matsked om dagen, kanske din reflux försvinna. (Ta en matsked av ACV med ett stort glas vatten, använda honung för smak.)

6. Ett annat tips kan du också prova är tuggummi efter en måltid. Eftersom tuggummi kommer att producera mer saliv, kommer rötningsprocessen vara mycket smidigare.

7. Slutligen, fortsätter att utbilda dig på sura uppstötningar och naturliga botemedel. Eftersom de flesta behandlingar är nu undersökt, kan du hitta massor av hjälp, forskningsdata om du vet var du ska leta. Du kan hitta en enkel steg för steg, forskat rättsmedel vid återflöde hjälpen.

hur man kan börja ditt hem behandling

Du har just läst 7 enkla saker du kan göra för att starta din behandling hemma! Lyckligtvis finns det mycket mer forskning och steg för steg åtgärder du kan också prova. Eftersom allas kropp är annorlunda, många kurer fungerar för vissa och inte för andra.

Men det finns oftast 5 viktiga saker uppstötningar drabbade alltid saknas i deras diet, livsstil och tillskott (mineraler och vitaminer). Om du vill ha ett garanterat sätt att naturligt bota reflux, besök oss idag. Vår botemedel rapport är för närvarande 50% rabatt!

reflux hjälp