thrombosed hemorrojder

Om du har aldrig läst något om hemorrojder du är förmodligen inte medvetna om att det finns mer än bara din grundläggande hemorrojder. Du har interna, externa, utstående, eller thrombosed hemorrojder och alla kan ha samma typ av symtom, men din läkare är förmodligen den enda som kan ge dig råd som just du har fått diagnosen. Thrombosed hemorrojder är faktiskt den svårare formen av hemorrojder att någon kan komma diagnosen.

Thrombosed hemorrojder är vener som har bildat en propp runt anus. De är normalt och brukar du inte behöver dem avlägsnas kirurgiskt men följ rätt behandling för att se till att de tas bort på rätt sätt. Den thrombosed hemorrojder kan uppstå som en intern eller extern tillväxt och kan vara allt från en liten hemorrojder till en större. När du går till din läkare kommer de att ge dig råd vilken typ av lättnad kommer att bota din thrombosed hemorrojder och även hjälpa till med den smärta som många kommer att stöta på med hemorrojder.

Några av dessa behandlingar som läkare kommer att råda sina patienter med thrombosed hemorrojder göra är att ta en varm tillbaka minst två gånger om dagen. Det kommer inte bara rengöra området och hålla bakterierna från att bilda, men det kommer att minska smärta och obehag du kommer att uppleva. Andra läkare kommer att förse sina kunder med avföring mjukgörare för att se till att kunderna inte kommer att kämpa när det kommer till en avföring. Det sista du behöver är att kämpa samtidigt ha en avföring och orsaka mer skada och smärta. Om du är någon som inte gillar att ta medicin, även avföring mjukgörare, måste du se till att du tar rätt fiberintag. Många frukter, kli, bönor och grönsaker är ett bra sätt att balansera din fiber intag dagligen. Och en annan måste är att se till att du dricker tillräckligt med vätska, såsom vatten. Åtminstone försöka dricka runt tio glas vatten om dagen. Detta kommer att spola systemet ut och även hålla dig uttorkad.

Om du är osäker på om du har en thrombosed hemorrojder finns det några olika sätt du kan lista ut själv innan du beger dig till läkare kontoret. Du kommer att kunna upptäcka den thrombosed hemorrojder och det kan antingen vara mjuk eller hård vid beröring. Om du är bekant med huden taggar, kommer de bildar som sådana. De flesta hemorrojder kommer att se ut som om de är färgen på huden, men med thrombosed hemorrojder kan de bli en blåaktig färg på grund av venen med en blockering. Du kommer också att ha en ganska obehaglig känsla på grund av svullnad och smärta du kommer att stöta på. Med andra hemorrojder du kanske märker blödning när du torkar men med thrombosed hemorrojder du kanske aldrig märker blödning såvida proppen beslutar att sippra.

Kontrollera innan du börjar att behandla hemorrojder som du talar med din läkare. De kommer att kunna diagnostisera vilken typ av hemorrojder du har och vad den bästa behandlingen är för din diagnos.