trast botemedel – de rättsmedel som kommer att sätta dig i kontroll

Jag vill göra en kort punkt innan jag börjar denna pjäs.

Mängden tid för jästen bota att vidta åtgärder bygger på två element. Medan du har “direkt” kontroll av den första punkten, har du “indirekt” kontroll av den senare punkten. Jag har placerat dem nedan:

– Graden av uthållighet du har i de behandlingar du köper – “direkt” kontroll.

– Det motstånd du visa med en 100% fungerande immunsystem.

Din envishet kan, i sin tur, leder till en god motståndskraft. Håll det enkelt genom att koncentrera endast på uthållighet – din motståndskraft kommer omkring på egen hand.

Jag kommer att sondera alla alternativ du har när det gäller att bota candidiasis i denna pjäs – jag också ge er mina förslag i fall du fortfarande på staketet om rättsmedel.

tabletter / piller:

Om du väljer att köpa läkemedel över disk sedan piller och tabletter är ett bra alternativ. Märk väl,

Ett. Biverkningar är en gemensam egenskap.

2. De är bra på kort sikt men en gång stoppade tillståndet återgår.

Tre. Tänk att sjukdomen kommer tillbaka, det är fullt möjligt för tillståndet att bygga immunitet mot medicinen.

Bästa Lösning: (kort sikt endast)

– Nystatin: Överlägset, de mest godkända tabletter för svampinfektion.

– Diflucan: Om du har ett brådskande fall, kontakta din läkare om användningen av Diflucan. Var medveten dock att det finns en liten möjlighet att du kommer att skada dina lungor permanent. – Vidare kan det inte användas när du ska ha en bebis, eller amning.

Det är som gropfrätning din egen armé mot fienden, och sedan ta bort dem från striden, lämnar fienden att erövra! – Gå inte antibiotikaanvändning

suppositorier:

Akin till föregående behandling, stolpiller är bra för att lindra smärta. Och de är inte heller en idealisk långsiktigt svar.

Även den mängd biverkningar är mycket liten jämfört med den föregående behandlingen.

Föreslagna lösningar: (kort sikt endast)

– Jäst gripandet

kapslar:

Kapslar snabbverkande och vitlök kapslar är så ekologiska som läkemedel får. Med kapslar du har allt du behöver redo att konsumera, men de är dyrare än att köpa motsvarande i mataffär.

Bästa Lösning: (kort sikt endast)

– Vitlök kapslar: För bästa resultat, 2 x enterodragerad kapslar per dag med minst 4.000 milligram allicin-alliin.

– Diflucan: Dessa kan köpas i kapselform också. Jag säger igen, dock, att de verkligen är reserverade för mycket allvarliga tillstånd bara.

ointements / krämer:

Ett annat vanligt val för behandlingar är krämer och salvor. Dessa är mycket conveniant som du kan plocka upp dem på en high street. Varje lokal (ytan av kroppen) lösningen till svampinfektion kommer att avhjälpa symptomen, men inte orsaken till problemet – och roten till problemet är inuti ditt system!

Bästa Lösning: (kort sikt endast)

– Nystatin kan köpas som en kräm. Om du vill ha en “quick fix” för en mild fall bör Nystatin vara det märke du köper.

– Monistat är ytterligare en populär kräm. Om Nystatin inte fungerar för dig, oavsett orsak, köp Monistat.

ekologisk metod: (rekommenderas)

Ytterst, när man tittar på helheten, något som mänskligheten har utvecklat kommer att matcha ett naturligt inriktad livsstil.

Och biverkningarna är oftast obefintliga eftersom tiden har vi anpassat till kärnan, naturliga komponenter.

Vad mer, genom att odla nya vanor i din kost, kommer du att märka att många andra ares av ditt liv enkelt bli bättre – vitalitet, uthållighet, motivation … Utveckla goda matvanor och du kommer inte att behöva oroa dig för att ta piller för en morgon och vara noga med att inte överdosera.

Bästa Lösning: (Den långsiktiga strategi)

Tea Tree Oil – Tea tree olja är en fantastisk svampdödande lösning. Behandla området med användning av en tofs av bomull doppas i oljan.

Vitlök – Vitlök hjälper strengthing immunitet. Använd åldern vitlök extrakt för bästa resultat. Till svampinfektion, är vitlök en bekräftad fiende. Ät vitlök i din soppa, en stek, på din frukost eller i mixern – oavsett om du verkligen inte kan följa smaken, äter det ändå. Detta är en win-win – fri från biverkningar (mycket sällsynt) och snabba åtgärder.

Vinäger (Apple Cedar) – Denna åtgärd hjälper till att kontrollera pH-nivåer i kroppen, och lugna ner de fluktuerande jäst nivåer.

Bär Baggy, Cotton-Only underkläder och lösa byxor / Byxor – Lösa och andas kläder hjälper till att hålla candida överväxt. Dessutom, se till dina kläder och kropp förblir så torr som möjligt. Candida avgudar en varm och fuktig miljö, inte hjälpa dem!

Lapacho – Lapucho te TUSSLES med jäst effektivt med sina antivirala egenskaper.

Yoghurt med acidophilus – Om du vill se fördelarna med yoghurt på din jäst nivåer då är det viktigt att du köper probitoc yoghurt med acidophilus. Den candidiasis kommer att modereras av goda bakterier.