Vad är Reiki och hur det läker

Den japanska metoden för avkoppling och stressreducering vilket också hjälper till att läka kallas Reiki. Den introducerades av Mikao Usui 1992 efter en tjugo en dag reträtt i Mount Kurama, vilket innebar fasta, bön och meditation består av två japanska ord Ordet Reiki -. Rei som betyder “högre makt eller Guds vishet” och Ki som betyder “energi kraft”. Därför Reiki kan också sägas som “andlig guide livskraft makt”. Vi får ofta stressad eller mår illa när vår livsenergi är låg och vi är mer benägna att vara frisk och lycklig när den är hög.

Reiki healing är en enkel, naturlig och säker metod för självförbättring och andlig healing som kan användas av alla. Vibrationerna är viktiga för läkning. Det känns en glödande gnista som passerar genom kroppen. Det är mycket effektiva i att hjälpa till människor som blir drabbade av varje faktiskt känd sjukdom som astma, allergi, bihåleinflammation, artrit, blodtryck, ryggvärk, cervikal spondylit, förkylning, diabetes, magsår, hepatit, migrän och effekten av Reiki healing har alltid varit bra. Den aktiverar en persons hela kroppen liksom känslor, ande och själ som leder till vila, sinnesfrid och ett tillstånd av välbefinnande. Det är ett internt flöde av energi. Detta är ett vanligt helande system som är komplett och helt i det och helt ovanligt från alla andra healing metoder. Det hjälper till att förebygga sjukdomar och upprätthåller positivt flöde av energi i kroppen. Reiki healing hjälper dig att känna den sanna innebörden och meningen med livet. Den ansluter dig till en högre nivå av medvetande. Det är andligt styrd och ett viktigt verktyg för andlig upplysning och personlig utveckling.

Reiki fungerar på alla nivåer. Det omfattar cirkulations, nervsystemet och endokrina system och alla de viktigaste organ i kroppen. Alla fysiska varelser är mottagliga för denna behandling. Det kan vara funktionell på ljud-och videoband, bilbatterier, apparater och elektronisk utrustning så att de håller längre och drar på bättre. Den helande terapi görs bäst med reiki. Det kan också ge healing till situationer som vi inte är uppmärksamma på. När ett område i livet är läkt, kommer den förändrade energi medföra olika förändringar på alla andra aspekter av vårt liv.

Reiki healing har några riktigt fantastiska hälsofördelar: –
– Det bekämpar sömnlöshet.
– Det hjälper att bota smärta
– Det återfår vitalitet.
– Det gör immunförsvaret starkare.
– Andlig tillväxt är aktiverad.
– Det hjälper att släppa blodtryck.
– Det minskar helt biverkningar av läkemedel och tillåter kroppen att återhämta sig snabbt efter operationen.
– Det botar alla gifter från kroppen.
– Det läker kroppen och sinnet.