Var hittar jag information om behandling av reumatoid artrit – ta reda på vad experterna säger

Mer än 2,5 miljoner människor lider av reumatoid artrit i USA ensam. En mycket vanlig fråga som jag ofta möter är – var kan jag hitta information om behandling av reumatoid artrit? Ta reda på expert svar på denna viktiga fråga i denna artikel.

Internet är en utmärkt plats där du kan hitta information om behandling av reumatoid artrit. Detta kan hjälpa dig på många sätt och kan också ge dig bättre utbildning på sina symptom, så att du kan ställa frågor intelligent med din läkare om behandling av reumatoid artrit.

Här är en fördjupad analys om symtom och behandling av reumatoid artrit.

Symtom och behandling av reumatoid artrit

De allmänna symtom som är associerade med förekomst av reumatoid artrit är –

– Muskelvärk
– Svullna körtlar
– Svaghet
– Trötthet
– Aptitlöshet
– Ledsmärtor
– Begränsat utbud av rörelse
– Missbildningar i händer och fötter
– Morgonstelhet

Här är några av de vanligaste behandlingsmetoderna som används för behandling av reumatoid artrit –

1) Cox-2-hämmare – Cox-2 är ett enzym i vår kropp som ökar nivån av inflammation, och detta förvärras reumatoid artrit. COX-2-hämmare blockerar detta enzym som kallas Cox-2 och ger lindring i artrit symptom.

Även om det är effektivt på kort sikt, lider det också av allvarliga biverkningar och hälsorisker. Till exempel är Vioxx en Cox-2-hämmare varumärke som tillverkades av Merck, hade att tas bort från marknaden efter olika studier visade att den ökade risken för stroke och hjärtinfarkt. Faktum är att tusentals rättegångar pågår mot det.

2) NSAID är – detta är den förkortade formen av icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel. Detta är de generella läkemedel som majoriteten av folket är medvetna om till exempel ibuprofen och aspirin, etc. De är effektiva för kortvarig smärtlindring av reumatoid artrit symptom, men när den används under en lång tid och i höga doser, kan de orsaka olika hälsoproblem såsom magsår, magproblem och gastrointestinal blödning.

3) Kortikosteroider – även om de har flera andra användningsområden, de används också för att motverka inflammation i symptomen av reumatoid artrit. De hjälper lindra smärtan, men det finns också flera andra biverkningar såsom ökad risk för diabetes, benskörhet, högt blodtryck, katarakt, viktökning och mycket mer.

Denna ovannämnda uppgifter är en lista över vanliga behandlingar som föreslås för personer som lider av reumatoid artrit. Detta var den generella recept baserade råd för frågan – var kan jag få information om behandling av reumatoid artrit? Men, vad är holistisk och naturlig behandling för effektiv långsiktig lindring utan risk för biverkningar?

Den effektiva långtidsbehandling av reumatoid artrit kräver en helhetssyn. Till exempel är kost som är en av de viktigaste bidragsgivarna för en god hälsa är djupt förbundna med behandling av reumatoid artrit.

Den genomsnittliga västerländska kosten har blivit mycket bristfällig på essentiella Omega 3-fettsyror. Den innehåller en hel del förädlade livsmedel såsom grillad mat, socker, spannmål, förkolnade mat osv som skapar inflammation i kroppen och överdriver villkoren för reumatoid artrit.

Detta tillstånd av inflammation, som orsakas på grund av att konsumera en typisk västerländsk kost, leder till en risk för stroke, hjärtinfarkt och även förvärrar symptomen av reumatoid artrit.

Så, var kan jag hitta information om behandling av reumatoid artrit? Du bör börja med din kost. Den naturliga lösningen är att öka intaget av omega 3-fettsyror i kosten,

Omega-3 fettsyror har utmärkta naturliga anti-inflammatoriska egenskaper. De hjälper till att minska ömhet i leder, förbättra rörligheten och minska morgonstelhet, minska inflammation och smärta och ger också en hel del fördelar för hjärnan och hjärtat.

Livsmedel som innehåller höga halter av omega-3 fettsyror är – Omega 3 rika ägg, valnötter, linfrön, mandlar och fet fisk som tonfisk, sardiner, makrill, lax, etc. med hjälp av renad fiskolja tillskott är en av de mest effektiva organ för att komplettera den dagliga omega-3 behov och lika effektiv långsiktig behandling av reumatoid artrit.