hemligheten att stoppa berusningsdrickande slutar ditt problem för gott

Vad skulle den “hemliga” till att stoppa berusningsdrickande se ut? För en sak, skulle det vara lätt. Det bör inte kräva alltför stor ansträngning eller extrem viljestyrka hos den person som försöker sluta. Det ska vara snabbt, alltför inte vänta i månader på ändarna för att slå bort ditt beroende. Jag pratar om snabb, enkel, healing-ett mirakel, i ett ord.

Låter omöjligt rätt? Kanske inte. Hemligheten till att stoppa berusningsdrickande är Lenair Själv (s) Healing Center, där 30.000 människor med beroendeframkallande beteende (alkohol och annat) har helt urvuxen missbrukar och cravings för alkohol som en biprodukt av jaget (s) helande upplevelse (SHE). Den makalösa healer och celebritet bakom det hela Rhonda Lenair, vars uppgift är helt enkelt att centrera sina kunder i inre frid genom Själv (s) helande upplevelse.

Ms Lenair arbete är väl etablerad och uppskattad inom det medicinska samfundet. Under åren har Dr Taylor stödde helhjärtat Rhonda arbete och har hänvisat patienter. “Rhonda visdom och intuitiva förmågor är verkligen enastående och alla som har varit med henne känna hennes djup kompetens och sanna medkänsla.”

Dr D. Murphy från Illinois påstår om sin erfarenhet med Rhonda, “Som läkare har jag själv förstått psykologi, missbruk och energi medicin från en intellektuell och utbildningsbakgrund, detta var min tid att växla till att kunden … Min första session helt elimineras min craving och “behov av att dricka.” Detta sker efter dagligt drickande under de senaste 3 åren efter min skilsmässa med korta perioder av avhållsamhet genom AA eller kristendomen. Däremot utlöser livets leder mig alltid tillbaka och jag var ofta upptagen med det i mitt sinne. Efter alla tre behandlingarna, mötte jag i mataffären, på flygplatsen, och en julfest där de tjänade min favoritdryck, Champagne. Det fanns absolut ingen lust eller längtan. ”

Många andra prisa Ms Lenair otroliga upplevelse. Säger Linda från NH, “POOF – GONE! Alla dessa tråkiga, självdestruktiva, frustrerande och förvirrande cravings för alkohol – Gone – i timmar. Jag är i misstro och häpnadsväckande förundran över vad ni åstadkommit för mig “Denna erfarenhet mycket är som det Lisa, som hade följande att säga om sina erfarenheter:”. Jag först hörde talas om Rhonda Lenair genom en kollega vars vän hade genast slutade en 20-årig alkoholsed efter att ha sett Rhonda. År 2005 blev jag behandlad av Rhonda i 3 korta, mjuka, kärleksfulla, praktiska behandlingar. Efter den första behandlingen, hade jag ingen lust att dricka, men till min stora förvåning hade min ångest nästan försvunnit. I alla behandlingar var Rhonda kunna identifiera specifika fysiska och känslomässiga obalanser i mitt system, och justera dem. Känslan av lättnad och frid jag har haft sedan dess varit livsförändrande. Viktigast, jag inte längre har sug efter alkohol, det är bara inte en del av mitt medvetande “.

Hemligheten till att stoppa berusningsdrickande är nu vidare till dig. Kommer du att agera på det?