hur man kan slå gikt – 3 naturliga tips för att bli av gikt snabbt

Vill du veta hur man slår gikt naturligt? Då har du kommit till rätt ställe. Här kommer du att upptäcka tre enkla botemedel gikt hem för att hjälpa dig bli av gikt snabbt och naturligt.

Gikt är en typ av artrit orsakas av ansamling av urinsyra kristaller i lederna och vävnader. Det är vanligast hos äldre män, men någon ålder / kön kan påverkas. Ibland finns det knappast någon varning, vaknar man bara upp under natten med en fruktansvärd smärta.

Symtomen är rodnad, stelhet, inflammation, svullnad, värme runt leden, och, olidlig smärta förstås! Smärtan är så dålig att du inte kan bära någon eller något att ens ‘borsta’ mot den drabbade leden. Detta är stortån vanligt, men gikt kan visas i de flesta andra leder.

En gikt attack kan pågå i flera dagar, till och med veckor. Och en gång har haft en gikt attack, du är nästan säker på att få mer. Du måste förhindra detta eftersom täta gikt attacker kan leda till permanent skadade leder, skadade njurar och även högt blodtryck.

En gikt attack kan utlösas av flera orsaker, till exempel, en diet för hög i puriner, dricker för mycket alkohol (speciellt öl), ledskada, stress, plötslig svår sjukdom, bakomliggande sjukdom, kirurgi, Crash diet, övervikt , och kemoterapi.

Receptbelagda läkemedel minska inflammation och smärta under en gikt attack. De hjälper också lägre urinsyra för att förhindra fler attacker. Men dessa sista som behöver vidtas varje dag eftersom de bara fungerar samtidigt tas. Om du slutar, kan urinsyra stiga igen. Plus, det finns otäcka biverkningar, t.ex. huvudvärk, illamående, kräkningar, allergier, magont, blödningar och magsår.

Så många gikt drabbade är nu framgångsrikt med naturliga gikt behandlingar. Dessa kan minska inflammation, lindra smärta, och bidra till att minska och kontrollera urinsyra nivåer för att förhindra återkommande gikt attacker. Kom ihåg hur viktigt det är att inte bara eliminera gikt, men, för att förhindra att den återvänder gång på gång?

Här är 3 tips som hjälper dig slå gikt naturligt: ??-

1 – Ät 20 till 40 körsbär dagligen. De har naturliga anti-inflammatoriska egenskaper.

2 – Använd en träkol grötomslag att dra gifter ur. Applicera på den drabbade leden och locket i en plastpåse. Använd 1/2 kopp aktivt kol pulver, plus, 2 eller 3 matskedar marken linfrö, blandas till en pasta med varmt vatten. Ändra var 4 timmar.

3 – Drick 12 x 8oz glas vatten dagligen, för att hjälpa din njurar processen och spola överskott urinsyra ur kroppen.

Dessa är effektiva och populära hem rättsmedel för gikt. Men för att verkligen slå gikt, dvs minska inflammationen och smärtan av en gikt attack, plus, förhindra framtida attacker, måste du prova så många huskurer som du kan och hitta vilket som fungerar bäst för dig. Allas fallet är annorlunda när det kommer till gikt.

Men bakom allt detta är betydelsen av din kost. Om du äter en typisk västerländsk kost, då du äter alldeles för mycket hög purin livsmedel för gikt offer. Konsumtionen av dessa typer av livsmedel bidrar till att producera ännu mer urinsyra i blodet. Så, som en gikt lidande, måste du byta till en låg-purin diet.

Du har tur ändå. Det finns en särskild gikt rapporten tillgänglig på nätet [se nedan] som har all information du behöver på ett ställe. Det är vad tusentals fd gikt offer över hela världen har framgångsrikt använts för att förhindra gikt återvänder. Den innehåller också en särskild 2 timmars gikt programmet smärtlindring.

Och den använder fullt utforskade, helt naturliga metoder. Så att du får två olika sätt: (1) du bli av med din olidlig smärta mycket snabbt, och, (2) du förhindra att din gikt tillbaka, så att du minskar risken för permanenta skador.