hur man kan stoppa hörselnedsättning

Min mamma är nästan 90 år och har en hörselnedsättning problem. Hennes problem började när hon var runt 70 år. Men, mest hälsa eller fysiska problem börjar mycket tidigare. De börjar från början av tjugoårsåldern eller tidigare. Som ni ålder, dina olika organ och fysiska strukturer börjar försvagas och försämras och blir mindre aktiva. Försämringen räntan beror på din emotionella och fysiska hälsa.

Din hälsa beror på dina matvanor och de näringsämnen som du lämnar till din kropp.

höga ljud

Hur kan du säga om du kommer att ha hörselnedsättning när du blir äldre? Först måste du skydda öronen från överstimulering. Lyssna på hög musik med eller utan öra telefon kan skada din hörsel och göra dem mindre känsliga som du ålder. Det är bäst att hålla volymen naturligt. Om du arbetar i ett högt brus som omger, då du behöver använda skyddande öronskydd.

Nästa, när du rengör öronen av vax, är det vax hårt eller mjukt? Om det är svårt, då måste du äta mer goda oljor – omega 3, omega 6 och omega 9. Dessa oljor – olivolja, fiskolja, linfröolja, hampa olja, ricinolja, och jättenattljusolja – hjälper till att hålla öronvax mjukare och lättare att städa ur öronen. Hård vax är svårt att rensa ur öronen och tenderar att sätta på dina trumhinnor, långsamt över tiden, vilket gör den stel och mindre möjlighet att vibrera.

antioxidanter

Se till att din kost är rik på antioxidanter. Detta kan vara i form av mat – frukt och grönsaker – eller kosttillskott. Men tänk på att enbart en viss mängd av de tillägg som du tar upp. Så du behöver normalt att ta mer än vad som rekommenderas. En bra antioxidant hjälper kämpa och eliminera fria radikaler som skadar vävnaden i örat trumma och omgivande områden. Fria radikaler kan skada örat genom att orsaka öroninflammation. Denna inflammation kan orsaka förlust av hörsel och permanenta skador på örat.

msm botemedel

En annan lösning som du kan använda för att hålla dina öron friska är att använda MSM ögondroppar. Några droppar i båda öronen, precis innan läggdags, kommer att hålla dina trumhinnor från härdning och permeably. MSM ansamlas i cellväggarna för att göra dem mjuka och flexibla vilket gör att näringsämnen att komma in i cellen och gifter för att flytta ut ur cellen. MSM är också en antioxidant eftersom den kommer att binda upp protein som kan ansamlas i örat vävnad och skada den.

MSM ögondroppar finns tillgängliga på Internet och är billiga. Bara en sida noterar, använda dem för dina ögon och ge dig själv fler hälsofördelar. Använda MSM i dina ögon kommer att försäkra att du aldrig kommer att få glaukom. Återigen MSM gör vävnad genomsläppliga och kommer att släppa trycket bildar ögongloben – Glaukom-eller lossningstryck från bakom trumhinnan sätta trumhinnan tillbaka till det normala.

Så, skydda öronen från höga ljud, speciellt om dessa ljud hörs under långa perioder i tid. Sedan äter mycket frukt och grönsaker eller valde en bra antioxidant tillägg för att få de antioxidanter som skyddar dina öron från fria radikaler. Slutligen använder MSM ögondroppar i öronen för att hålla dina trumhinnor flexibel så att den kan vibrera och ge dig höra.