lära zonterapi och ändra din career_

Zonterapi är det praxis att sätta press på fötter och händer som utnyttjar specifika tumme, finger och hand tekniker utan användning av olja, kräm eller lotion baserad på ett system med zoner och reflex områden som återspeglar en bild av kroppen på fötter och händer med en förutsättningen att sådant arbete åstadkommer en fysisk förändring i kroppen.

fördelarna med zonterapi
Minskad stress-Zonterapi minskar stress genom att generera djupa lugn avkoppling, hjälper kroppen balans själv och låta helande energin att flöda.
Förbättra cirkulationen-Blod måste flyta fritt i hela kroppen transporterar syre och näringsämnen till alla celler och avlägsna slaggprodukter från ämnesomsättningen och andra gifter. Genom att minska stress och spänningar, ger zonterapi de kardiovaskulära fartyg att bedriva blodflödet naturligt och enkelt.

Stimulerad nervfunktion-Genom att stimulera mer än 7.000 nerver i fötterna, uppmuntrar zonterapi öppnandet och clearing av nervbanor. Det avbryter smärta vägar, minska smärta.

Förbättrat immunförsvar-Zonterapi stimulerar lymfsystemet vilket minskar risken för infektion. Det renar kroppen från gifter och föroreningar samt stimulerar produktionen av endorfiner, vilket leder till ett förbättrat immunförsvar och känsla av välbefinnande.

Ökad energi-Zonterapi förnyar energi i hela kroppen genom att koppla och öppna upp energi vägar.

varför du behöver lära zonterapi?
Det finns verkligen många fördelar med att lära zonterapi. Mest uppenbart, och kanske viktigast av allt, är det gratis att behandla dig själv. Reflexologists är mycket bra på vad de gör, och de blir allt populärare mycket snabbt. Nackdelen är att reflexologists är dyra, och deras tjänster får inte vara möjligt att den genomsnittliga arbetstiden man eller kvinna. Att ta sig tid att lära zonterapi på egen hand inte bara ger dig friheten att behandla dig själv, men också tillåter dig att effektivt hjälpa hela din familj utan en Harvard medicinsk examen.
ett nytt företag strategi i zonterapi
Reflexologists blir mer och mer vanligt i dessa dagar. I själva verket är zonterapi är en av de mest populära gratis behandlingar tillgängliga i dag, eftersom det fungerar.
Om du väljer att lära zonterapi från en certifierad skola, kommer du också att kunna starta ditt eget företag om du väljer att göra det. Fler människor än någonsin söker till alternativa behandlingsplaner. Du kan hitta dig själv i en position för att hjälpa andra och tjäna en massa pengar på samma gång!

Ring Tim Kroppsvård nu! Bli medlem här kursen. Få 100% pengarna tillbaka garanti!
Ring vid 03-79600018/0193323038