naturliga tandblekning tekniker

Om vissa tekniker för närvarande betraktas som ganska “aggressiv” för emalj av tänder, kan det vara intressant att bedöma effektiviteten i vissa smartness och teknik som betraktas som mer “älskling” …

På denna sida hittar du smartness för att ge igen för att tanden sin naturliga ljusstyrka.

roten av iris.
Pulvret av rot Iris (Iris Florentina) är en riktig produkt av skönhet. Det används i beredningar av krämer exfoliantes för känsliga skinn Skötsel av ansiktet (särskilt för asiater), i sammansättningen av parfymer, men även som ombud för inte aggressiv för naturliga tänder vitare. Detta pulver är känd för att klargöra tänderna blev gula och svärtade stora rökare.

>>> Citron, Hemligheten av tänder vithet naturligt?
Det är möjligt att hitta här och där olika “mormors botemedel” baserad på citron för att få tänderna vita. Olika metoder erbjuds: för mer vita tänder, borsta dem två gånger i veckan med en blandning av saft av citron, lime och inte otydliga grapefrukt. Denna lösning tandsten kan också minska – passera av citron sedan ha passerat citron över äpplet som hon återgår släta tänder samtidigt deponera en fin naturligt skydd.

Bikarbonat för att bleka tänderna?
Förfining av tvätt soda för att ge lite bikarbonat i svetsen 1846 datum, och det är på grund av två bagare i New York: John Dwight och Austin kyrka.

Denna tvätt soda ger någon bikarbonat enligt reaktion
följande: Na2CO3 + H2O

Den naturliga blekning av tänderna går tillbaka upp till antika
I motsats till vad man tror, ??är tvättning av tänderna inte ett fenomen av aktuellt läge.

Redan under antiken, egyptiska, som var angelägna om sina tänder, som används pulver baserade på kol av akacia tillämpas på fingrarna. Förfadern av tandkräm skulle vara “Sonabou”, blandning av aska och lera i Foulon. kolet är välkänt
för sin egendom av naturliga tänder vitare.
Prästerna var tvungen att tvätta sig flera gånger om dagen: “vattnet skölja munnen desinficerats med ett salt som heter BED”.

Undvik returer av kortsiktiga skugga
Behandlingar i ljus till tandläkarens möjligt att få upp till ibland åtta nyanser i en-fem perioder men personen över 18 del av skuggan intjänande under en session av “power blekning” ett år eller mer varar. Men under 2004 en studie av “Tufts University School of Dental Medicine” (USA) visade att en vecka efteråt behandling, såg individerna en «retur av skuggan» hjälp av två nyanser. De tandläkare säger att det är delvis därför tänderna blir särskilt utsatta i fläckar strax efter en grånande.

En estetisk actuce för kvinnorna
Färgad intrycket av tänderna kan påverkas av färgen på läppstiftet. Ett läppstift med en gjord spricker rött verkar tänderna hos en vithet också ljusa. En röd läppar brunt tonalitet i Ett läppstift med brun tonalitet i orange ger till tänderna ett gulaktigt utseende.