oral kelering terapi och kelering oralt intag behandling

Oral kelering avser ta kelatbildare vokalt. Denna behandling görs i två metoder. En är administration av kelatbildare genom intravenös ympning. Det andra enkla sättet är att ta det muntligt precis som vi konsumerar eller smutta något. Oral kelering terapi görs för att lösa upp de giftiga metaller genom att bilda en kemisk förening med giftiga metaller eller mineraler. Dessa giftiga ämnen utmäts då samman och utsöndras. EDTA är den mest accepterade kelering agent. Genom att ta oralt artärer och vener blir orörda.

Det bidrar till att förbättra blodflödet och tillför näringsämnen och syre till de olika kroppsdelar såsom vävnader, muskler och nerver. Det resulterar i många hälsofördelar såsom ordentlig blodtryck, ökad blodcirkulation, hälsosam kolesterol och förbättrad kropp styrka. Dessutom oral kelering behandling är mycket inflytelserik i att behandla hjärtsjukdomar. Det behöver inte någon kirurgisk behandling.

De element som används i den muntliga kelering är cystein, N-Acetyl-L-cystein och naturligtvis EDTA. EDTA har förmågan att utöva tunga grundämnen. Det blir fäst med sådana element svallande i blodet. Men eftersom det är en aminosyra det bedöms som ett främmande föremål och är eliminerad ur kadaver. Jobbet görs av njurarna. Mängden cystein i den orala behandlingen bör vara tillräcklig. Det har också beslag kompetens, men bara när det finns i stor mängd i kadavret. En livlig recept ska innehålla minst 350 milligram cystein. Mängden N acetylcystein bör också vara 3OO milligram. Därav termen orala kelering connotes ett vitamin formel för att eliminera giftigt ämne från kroppen. Men var försiktig när du gör något sådant recept som mer än den godkända mängden cystein kan orsaka pebble tillväxt i njuren.

Det finns vissa misstankar också om effektiviteten av muntliga kelering. Det sägs att EDTA inte är upptagen genom munnen korrekt. Mun suger upp bara fem procent av detta element. Mer finns det vissa risker förknippade med EDTA närvarande i den muntliga kelering principen. Den icke-absorberade EDTA i kadaver kan blandas med de nödvändiga proviant och näringsämnen och rouge dem. Således berövar liket av vissa funktionella näringsämnen. Det resulterar i snabba åldrande förfarandet och den enskilde tar det kanske ser stor än vad han är. EDTA ay också öka blodet påfrestningar som det förblir utanför den enhet som blir bättre ersättning från intravenös kelering. Men dessa hävdar inte systematiskt bekräftas. Den mest kända övertygelse är att oral kelering är mer användbar och fördelaktig.