receptbelagda läkemedel rehab för kvinnor

Den aktuella receptbelagda läkemedel hot i USA
Enligt en DEA rapport som släpptes i slutet av 2009, innehåller den aktuella drogen hot i USA att organisationen i första hand fokuserar på följande 6 ämnen:
* Kokain (crack och pulverform)
* Heroin
* Marijuana
* MDMA: s (“klubb” droger som ecstasy eller GHB)
* Metamfetaminer (inklusive crystal meth)
* Receptbelagda läkemedel och smärtstillande medel
Det är den sista på listan som är i fokus för detta innehåll eftersom antalet rapporterade fall av missbruk och beroende på dessa olika mediciner växer årligen. De specifika läkemedel till oro är de syntetiska opiat-baserade smärtstillande såsom Demerol, Oxycontin, Percocet och Vicodin.
Dessa fyra ovannämnda är de primära som har skapat behovet av receptbelagda program drog Rehab på många missbruksvård och centra återhämtning i hela USA. Det verkar som om varje dag dag vi hör eller läser om kändisar blir beroende av dessa smärtstillande och gå in i ett rehab center för att återhämta sig. Problemet med dessa missbruksbehandling och centra återhämtning är att de flesta av dem inte inser att det finns en signifikant skillnad mellan män och kvinnor när deras missbruk är berörda.
Behovet av kvinnors anläggningar drog Rehab
Förutom de fysiologiska skillnaderna mellan män och kvinnor, det finns viktiga skillnader avseende receptbelagda drogmissbruk och vad som orsakar det. Konsekvenserna för kvinnor hälsomässigt är olika och så är det sätt på vilket dessa beroenden framsteg. Kvinnor som har missbruk av receptbelagda medicin har oftast genomgått en traumatisk upplevelse i det förflutna. I själva verket har fysiska och / eller sexuella övergrepp setts i deras tidigare historia nästan 70% av tiden. Det finns också långa historia av alkohol-och drogmissbruk uppenbart liksom.
Som ett resultat av det ovanstående, har det funnits ett växande behov av receptbelagda program drog Rehab som riktar behoven hos kvinnor. Våra kvinnors rehab anläggning erbjuder dessa typer av rehab program så att du kan skriva in vår anläggning och så småningom återvända till samhället fritt från det ämne som har kontroll och förstör ditt liv. Tänk på att eventuella missbruk, vare sig det är alkohol eller droger inte bara skadar dig känslomässigt och fysiskt, tårar det din familj ifrån varandra i processen. Så du har fattat rätt beslut genom att närma oss för att få hjälp med sitt missbruk.
Du kommer att välkomnas in i ett bostadsområde och bo i en hemlik miljö under din behandling och återhämtningsperiod när du anmäla dig till en av våra receptbelagda program drog Rehab. För mer information om våra receptbelagda program drog Rehab för kvinnor vänligen kontakta oss på det avgiftsfria telefonnumret högst upp på den här sidan. Vår omsorg och erfaren personal finns alltid här för dig.