rökning missbruk

En av de framsteg beträffande denna fråga är införandet av nikotinplåster. Dessa fläckar släcker rökarens aptit för nikotin eftersom det ger stadigt inflöde av kemikalien utan pustande en cigarett, och det minskar också symtom på nikotinabstinens. Dessa plåster appliceras topiskt till den övre delen av en kunds kropp, oftast på överarmen, varje dag.

En enda plåstret tas bort på kvällarna för att ge personen blodomlopp en vila från tillströmningen av nikotin. Det finns några märken men som kan bäras på natten. Dessa fläckar är vanligtvis tillgänglig för antingen en och en halv månad eller drygt två månaders behandlingstid. Apotek bär nu patchar och det finns några nikotinplåster som kan köpas även utan recept.

Liksom många av dessa nya snabbhjälp framsteg men kan livsstilsförändringar ökar kraftigt framgången för dessa behandlingar. Liksom nästan allt som människor använder, biverkningar beaktas. Dessa inkluderar klåda, yrsel, takykardi eller ökad hjärtfrekvens, sömnstörningar, huvudvärk, och muskelvärk. Alla dessa manifestationer kan relateras till mängden och dosen av nikotin, är varumärket av plåstret kunden använder, tolerans och känslighet för klienten på lappar, med en löptid på användning och om lapparna tillämpas korrekt.

Här är några speciella överväganden om någonsin sådana anafylaktiska reaktioner inträffar:
Ett. Kom alltid ihåg att inte röka under hela behandlingstiden.

2. Kontrollera först under de första patchar för att avgöra om du är allergisk mot ett visst märke av nikotinplåster och om din hud utvecklar irritation och känslighet.

Tre. Försök att minska dosen av plåstren att begränsa mängden av nikotin som skickas till kroppen.

4. Om sömnproblem uppstår, bedöma tillståndet i mindre än en vecka. Om du använder en 24-timmars plåster och problemet bara förvärras eller inte försvinner alls, försök byta plåster till en 16-timmars en.

Fem. Om du är osäker, stoppar användningen på en gång och hitta ett annat alternativ för att ersätta nikotin. Glöm inte dock att den bästa behandlingen är alltid förebyggande så även innan du försöker ett nikotin plåster, se till att du har kontrollerat och kontrolleras igen även att vissa plåster är för dig.