tånagelsvamp – beprövade botemedel din läkare inte vill att du ska veta

Om du är en tånagelsvamp lidande som har skrämt bort av dyra läkemedelsbehandlingar, att inte tala om risken för biverkningar av dessa läkemedel, är du i gott sällskap. Uppskattningsvis 35 miljoner människor lider av tånagelsvamp (onykomykos) över hela världen.

Infekterade naglar är vanligtvis gul färg, separerar från nagelbädden, spruckna och rasat i utseende. Om det här beskriver dina naglar, vara säker på att kontrollera ditt tillstånd genom att se en läkare. De flesta läkare, inte överraskande, kommer att rekommendera en drog-baserad behandling. Bli inte förvånad om din läkare underlåter att nämna att du har andra – icke-läkemedel – alternativ också. Dessa är vanligtvis kallas “naturliga” botemedel, eftersom de bygger på icke-tillverkade ingredienser.

Gör naturliga lösningar fungerar egentligen? Absolut.

Tusentals människor göra sig av detta mycket motståndskraftiga och hard-to-control/cure sjukdomen varje år. Det är inte en övernattning lösning-ingenting är. Men om du kan följa en enkel daglig rutin, vi har hittat, då dina chanser att lyckas är utmärkt.

Har dessa hem rättsmedel för allas smittade med nagelsvamp? No-sällan fungerar varje enskild naturläkemedel universellt. Men att döma av hundratals inlägg på Internet, verkar den feedback för att indikera att ett fåtal utvalda av dessa naturliga lösningar är mycket effektiva. Möjligen även lika effektivt som dyra läkemedelsbehandlingar, även om vi inte har kunnat identifiera oberoende studier som kan verifiera detta. Feedback från människor som har provat olika naturliga behandlingar fortsätter att vara positiv.

behandling nej. 1: ättika-kungen av huskurer
Det finns ett antal populära hem rättsmedel för tånagelsvamp, inklusive tea tree oil, Vicks Vapor Rub, Listerine och mer. Men det som verkar fungera mest tillförlitligt är vanligt ole vinäger. Ja, samma ingrediens din mormor som används för allt från städning till matlagning.

Vinäger har visat sig vara särskilt effektiva i att döda tånagelsvamp, enligt många källor. Det kan faktiskt börja döda svamp sporer vid kontakt, så det är effektiv från dag ett. Dessutom är det mycket billigt. Till skillnad från läkemedel som kan kosta dig tusentals kronor (sällan täcks av din sjukförsäkring politik), kan du plocka upp ett år till ett värde av svamp-dödande äppelcidervinäger för mindre än $ 5 på din lokala mataffär.

Men det är bara en del av historien. Du kommer också vill veta hur man ska tillämpa denna behandling, liksom viktiga steg du måste vidta för att hindra svampen från att återvända. Många människor har försökt att använda ättika, bara för att se det misslyckas helt som ett botemedel. Faktum är att vissa rapport som tidigare smittfria naglar smittades när de hade börjat behandlingen.

Detta händer bara när du använder fel appliceringstekniker, och är lätt undvikas.

Andra har försökt ättika några dagar eller veckor, har sedan stoppat behandlingen när de såg inga resultat. I sådana fall, säger experterna, de sluta för tidigt. De flesta förespråkare av ättika behandling är överens om att du behöver stanna med ansökningarna i minst 3 eller 4 månader innan du ser förbättring, medan andra rapporterade att se ett friskare utseende till de infekterade naglar i så få som 4 veckor.

Med tanke på att det tar tånaglar ett helt år att växa ut, är det rimligt att någon behandling kommer att ta åtminstone så lång tid för en komplett botemedel.

Den bästsäljande bok som beskriver denna lösning vinäger behandling (och en annan mycket effektiv behandling) för tånagelsvamp, liksom vilka villkor svampen lever och dör är “spik som svamp evigt,” tillgängligt på http://www. hur-till-stop-spik-fungus.com.