urinvägarna bot – dricka tranbärsjuice fungerar inte alltid att bota UVI

Dricker tranbärsjuice det mest effektiva urinvägarna botemedel? Nej! Men miljontals människor fortsätter att dricka tranbärsjuice tills deras röda i ansiktet, men till ingen nytta. Men istället för att dricka liter tranbärsjuice, kanske du vill prova enkel UVI åtgärder som kan vara lika effektiv som den röda frukter.

Forskning om urinvägsinfektioner har skjutit i höjden de senaste åren. I själva verket har forskning trädde även den naturliga hälsa sfären och har visat hur du kan bota din infektion med hem behandlingar. Många människor är nu väljer en naturlig behandling med en annan diet, sura livsmedel, höga mat fiber, rätt vitaminer och mineraler och motion. Varför?

Eftersom din kropp kan naturligtvis spola e coli bakterier med ett starkt immunförsvar och rätt kost planen. Och om du inte var medveten om, folk som tar antibiotika för att behandla infektionen är 25% mer benägna att sanera en annan infektion.

Här är några användbara tips.

varför tranbär kan fungera?

Tranbär har nästan alltid varit ett år gammal botemedel mot urinvägsinfektioner. Anledningen tranbär är effektivt är på grund av två anledningar.

Många experter tror att tranbär försurar urinen som kan döda bakterier (E. coli) som är klängande till din urinvägarna. Detta fungerar eftersom levern spelar ingen roll i syra bas reglering.

Men den senaste forskningen visar att tranbär innehåller också en förening som naturligt unlinks bakterier från urinvägarna. Som forskningen fortsätter att få mer avancerade, många tror att antibiotika för UVI blir ett minne blott.

Innan du försöker sidoeffekt lade antibiotika, kanske du vill prova några enkla lösningar som kan rädda dig en annan infektion och hundratals dollar.

urinvägarna bota tips

Ett. Ett enkelt och effektivt rättsmedel är vitlök som kan användas på grund av dess starka antibakteriella egenskaper. Ren vitlök juice bidrar till att döda de bakterier som orsakar infektionen. De flesta naturliga hälsoexperter rekommenderar 1 tesked olivolja med 1 tesked ren vitlök saft. Blanda ett glas varmt vatten och dricka.

2. Ett annat enkelt tips är att öka din immunitet. De flesta människor tror att de har en stor befrielse, men om du lider av denna infektion, är du förmodligen fel. Du bör omedelbart komplettera Vitamin C (askorbinsyra) till din diet som naturligtvis kommer att hjälpa kampen mot bakterierna. Börja med 60 mg per dag.

Tre. Ett annat bra tips är att spola kroppen regelbundet. Ett bra sätt att göra detta är att äta livsmedel som innehåller mycket fiber. Vi rekommenderar vattenlöslig fiber (frukt och grönsaker) för en UVI Du bör äta minst 5-7 frukter eller grönsaker per dag.

4. Slutligen bör du utbilda också själv på naturlig hälsa och denna typ av infektion. Många människor får spola bakterier att bara ta reda på att det återgår veckor senare. Mer information finns i den här U.T.I. Avhjälpa rapport.

bota din urinvägsinfektion i 12 timmar

Vi garanterar att du kommer att vara urinvägarna gratis på mindre än 12 timmar! Denna garanti har tillåtit oss att sälja tusentals Urinary Rapporter Tract Cure med en extremt stor framgång.

För en enkel, steg för steg Urinvägsinfektion Cure Remedy, besök vår hemsida idag. Vi erbjuder den enda forskningsbaserade, godkänd läkare, 100% garanterad hembehandling på e marknaden. Du kan hämta ditt exemplar idag!